Hvad er fordele & ulemper ved en Intrusion Detection System?

September 1

Intrusion detection systemer for computere giver omfattende forsvar mod identitetstyveri, oplysninger minedrift og netværk hacking. Store virksomheder og offentlige institutioner ansætte sådan programmel hen til opbevare oplysninger og konti sikker samt skærm netværksaktiviteter medarbejdere at sikre faciliteter på stedet ikke er misbruges. Men for alle fordelene, intrusion detection systemer er hæmmet af en manglende evne til at fortælle ondsindet aktivitet fra utilsigtet eller lovlig aktivitet og kan låse en net forårsager tab af arbejde og indtægter.

Konstant Netværksovervågning

Intrusion detection systemer overvåge konstant en bestemt computernetværk for invasion eller unormale aktivitet. Fordelen ved denne service er det "døgnet rundt" aspekt, idet systemet er beskyttet, selv mens brugeren er i søvn eller ellers fra enhver computer tilsluttet til netværket. Brugeroplysninger, adgang til netværket og firewallen foranstaltninger er alle aktivt opdateret og passet af intrusion detection systemer.

Alsidigheden i systemet

Intrusion detection systemer er meget tilpasselig at tilgodese specifikke kundebehov. Dette tillader brugernes hen til custom-build netværkssikkerhed for at overvåge stærkt individualiseret aktivitet; fra åbenlys angreb til netværket for at undersøge mistænksom eller bestemte mønstre af aktivitet, som kan være en maskerade forsøg på at trænge ind i systemets sikkerhed fra uden for netværket, eller måske arbejde nogen inde sikkerhed netværk. Systemet er i stand gennem tilpasning, til at overvåge både de udefrakommende trusler til et bestemt netværk, og mønstre af adfærd, som kan være trusler opererer inden for systemet.

Fortæller trussel fra ven

Den største ulempe ved intrusion detection systemer er deres manglende evne til at fortælle ven fra fjende. Brugere inde i systemet kan have harmløse aktivitet markeret af intrusion detection system, hvilket resulterer i en lock-down netværket for en ubestemt periode indtil en teknisk professional kan være på stedet at identificere problemet og nulstille detektionssystemets. En virksomhed afhængig af hurtig handling for deadline orienteret materiale, kan dette medføre et drastisk tab af indtægter og klient tillid, som partnere kan tage business andetsteds til en virksomhed med et mere pålideligt netværk.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com