Hvor hen til genoprette dit hjem fra en naturkatastrofe

November 5

Hvor hen til genoprette dit hjem fra en naturkatastrofe

Den gode nyhed er, du har overlevet. Uanset om det er et jordskælv, orkan, oversvømmelse eller vilde brand du og din familie er stadig i live, men på mange måder, i det mindste psykologisk, du har nu en større udfordring forude. Adrenalin hjulpet dig gennem din krise, men nu har du tid til at reflektere.

Instruktioner

•Være særligt opmærksom på dine børn. Det er hårdt nok at være et barn uden har verden, som du kender det krak ned omkring dig. Som du gennemgå din reaktion på katastrofen og tænke tilbage på hvad du kunne have gjort bedre, Skåne dine børn fra beskyldninger. Det er vigtigt at du giver et støttende miljø for dem og at du slår erfaring ind i et liv lektion. Før katastrofen rammer, er det på tide at minde din afkom om de skridt, de bør tage i reagerer så røg detektorer, tragt skyer, brand eller ryster bygninger. Hvis de ser du reagerer med selvsikkerhed, er de mere tilbøjelige til at holde frygten på bugten sig selv. Lad dem vide, at det var en udfordring, som du alle overvundet i stedet for et ødelæggende nederlag.

•Den handicappede kræver ekstra pleje. Hvis et ældre familiemedlem lider af demens, kunne en katastrofe vælte hende kanten ind i forvirring. Du vil muligvis skulle gøre særlige boliger for dem med mobilitet spørgsmål.

•Pets har brug for særlig opmærksomhed også. Røde Kors katastrofe krisecentre kan ikke tage i kæledyr på grund af sundhedsregulativ. (Seende øje hunde er tilladt.) Hvis du har ført dit kæledyr til sikkerhed, Sørg for at det er bindes, fodres og vandes. Hvis en bekendt indstilling er væk, kan den vandre ud.

•Tjek for farer ved hjemkomsten. Nedskudte elledninger, utætte gasrør og glasskår er blot nogle af de farer, der kan true dit afkast. Hvis dit hjem har vandskader, bliver du nødt til at afbøde mug, som jeg er omfattet af en anden Ehow artikel.

•Plan trin du nødt til at tage for at inddrive, få alle involveret. Travle hænder forvise rugende. Jeg har været igennem store brand sites hvor gade efter gade de eneste strukturer, der overlevede var skorstene. Hvis din familie har til at finkæmme gennem asken som disse, understrege, hvad du finder i stedet for hvad du har mistet.

•Ved langt den bedste måde at gendanne fra en katastrofe er at forberede det før tid. Alle i din familie skal vide hvad man skal gøre og hvem man skal ringe, hvis katastrofe rammer. I de sidste nitten år, har katastrofe tilbøjelige Los Angeles anbefalet, at alle dens beboere holde varerne handy, der er opført i begyndelsen af denne artikel.

•Know, som agenturer kan hjælpe. Lokale myndigheder som brandvæsnet og politiet er de første respondere på scenen. Røde Kors viser snart bagefter med øjeblikkelig hjælp af husly og mad. Når formanden erklærer en katastrofe, flytte feds ind med hjælp. Federal Emergency Management Agency, FEMA er en god ressource for midlertidige boliger og øjeblikkelig bistand i en katastrofe aftermath. Den amerikanske afdeling af boliger og byudvikling tilbyder oplysninger om, hvordan man få boliger hjælp og svar på spørgsmål om FHA mortgage relief og hvordan man kan genopbygge et hjem efter en katastrofe. Du bør kontakte din forsikringsagent hurtigst muligt at få i linje for en vurdering.

•Det er svært at tage en katastrofe som en mulighed, fordi dit liv har pludselig fået en meget hårdere, men hvis du gør det du kan genopbygge et hjem, der er stærkere og sikrere og mere energieffektive end før.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com