Konkret Sealer problemer

September 3

Konkret Sealer problemer

Konkrete fangere er afgørende i at beskytte udseende og holdbarhed af beton, i både indvendige og udvendige applikationer. De også støtte i modstå pletter eller kemiske skader fra rengøringsmidler og andre kilder. Dog kan nogle problemer opstår der ødelægge udseendet af beton.

Typer

De vigtigste former for konkrete fangere er overflade og gennemtrængende fugemasser. Overflade sealere akryl, epoxy eller urethan-baserede produkter og danner et beskyttende lag på toppen af betonen. Gennemtrængende fangere har normalt en silikone-baseret formel, der siver ind i betonen, reagerer med kalk og calcium og sæler porerne i betonen.

Rødmende

Rødmende refererer til mælkehvid eller diset striber under overfladen af fugemassen. Det sker når fugten er fanget mellem sealer og beton. For at forhindre rødmende, giver mulighed for konkret at grundigt tørre før anvendelse fugemasse, tilføje ekstra tid for dybe riller eller dekorative frimærker. Anvend sealer i tynd, selv frakker og tillade hver at helbrede pr fabrikantens anvisninger til at undgå fældefangst fugt mellem programmerne.

Salte og Deicers

Salt og deicers tendens til at beskadige overfladen af sealer fordi da de forårsage sne og is smelter, salt-rig vandet siver gennem fugemassen og i betonen. Under den hurtige udvide og kontraktindgåelse gratis-tø cykler, vil fugemasse adskille fra betonen og chip ud. Den bedste måde at undgå dette er at anvende en gennemtrængende fugemasse til beton og følge op med en overflade sealer.

Temperatur

Anvende fugemasser i 50 til 90 grader Fahrenheit temperaturer. Hvis det er for koldt, vil fugemasse ikke danne en beskyttende film og vil mislykkes eller henvende sig til en skællet støv. Hvis det er for varmt, fugemasse sætter op hurtigt og fælder gasser til form bobler. For at forhindre dette, altid overvåge temperaturerne og Følg fabrikantens anbefalinger.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com