Sådan Care for Vanda orkidé planter

September 3

Sådan Care for Vanda orkidé planter

Vanda orkideer er langsomt voksende epifytiske orkideer, der blomstrer i en bred vifte af nuancer. De betragtes som varme-kærlige orkideer og vil ikke tåle temperaturer under 50 grader Fahrenheit. Vanda orkideer er mindre i statur end de fleste orkideer, nåede kun 2 fod i højden på 8 år. Når fjernet fra deres reproduktive kolber, er de plantet i Planteskole Potter til at modnes.

Instruktioner

•Plant din vanda planter i små 2-3 - tommer diameter Planteskole Potter fyldt med grove orkidé medium designet til epifytiske orkideer.

•Tilvejebringelse lyse sydlige sollys eksponering for din vanda plantemateriale til mindst seks timer om dagen. I meget solrige værelser eller varme klimaer holde udplantningsplanterne i lyse indirekte sollys, men ikke direkte sol. I betragtning af et valg, give morgensolen og eftermiddag skygge.

•Kapacitet din vanda planter en gang eller to gange om ugen for at holde mediet let fugtig på bunden, men tillader top 1/2 tommer medium til tørre lidt mellem vandingerne. Drench pot, rødder og medium med lunkent vand, aldrig koldt af bedriften under et blidt strømmende tryk. Tillad alle overskydende vand kan løbe gennem puljen. Tåge din vanda orkidé planter dagligt med destilleret vand til at højne den omgivende luftfugtighed og øge vigor af planter.

•Tilvejebringelse omgivende temperaturer for din vanda stiklinger af 65 grader Fahrenheit natten over og 75 grader Fahrenheit i løbet af dagen. Undgå temperaturen dips til 45 grader eller under, da dette vil forstyrre den vanda væksten eller dræbe anlægget. De varme-kærlige orkideer og skal holdes væk fra cool kladder og aircondition ventilationskanaler.

•Når din vanda planter med en stærkt fortyndet vandopløselige orkidé plante fødevarer med en garanteret analyse af 30-10-10. Feed planter, når en måned på halvdelen af pakken anbefalede dosis af gødning. Blandes med vand og hæld det over de rødder og plantning medium, at lade det overskydende at dræne væk. Fejle på siden af mindre gødning i tvivlstilfælde, ikke mere.

Tips & advarsler

  • Re pot din vanda orkideer kun når rødderne begynder at vokse ud af toppen af puljen. På grund af deres langsomme vækst vane kan dette tage et år eller endda flere år at forekomme.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com