Hvordan til at sænke vandstanden i en Inground Pool

September 4

Hvis vandstanden i din inground pool er for højt, kan dette være et tegn på at filteret er ikke ren. Du vil også nødt til at sænke vandstanden, når forberedelserne til vinteren. Det er bedre at sænke vandstanden end at tømme swimmingpoolen helt, for at forhindre enhver rør og pumper fra frysning og bryde. Sænke vandstanden kan tage fra en time til flere timer afhængigt af hvilken metode du bruger. .

Instruktioner

•Kontrollér sikker inground swimmingpool vandet er rent. Fjern eventuelle flydende vragrester med et net. Angiver filteret til "efterdønningerne" og derefter rense filteret. Vandstanden i poolen kan gå bare ved at rense filteret.

•Hvis rengøring filteret sænke ikke vandstanden nok, eller hvis du winterizing dit pool, købe eller leje en dykpumpe fra en hardware eller hjem forbedring butik såsom Lowes eller Home Depot.

•Tilføj en kemisk behandling til puljen. Hvis du forbereder din pool for vintermånederne skal du til at rense vandet med kemikalier bestående af klor, vinter alkalizer og vinter pulver. Dette vil hjælpe med at holde vandet rent i hele sæsonen. Uden for winterizing dit pool tilføje du klor, en algicide og super chok hele måneder du bruger poolen. Konsultere de ressourcer (nedenfor) for flere oplysninger om korrekt pool pleje.

•Tilslut dykpumpe til drain slangen af poolen. Dette er i nærheden af pool pumpe på den side af poolen. Placere slangen til en dykpumpe i den dybe ende af bassinet. Tilslut det til at begynde at pumpe vand ud. Kontrollere vandstanden ofte og afbryde pumpen når vandet er på det ønskede niveau. Hvis winterizing, vil du sænke vandstanden under i skimmeren (åbning hvorigennem vand strømmer til at nå filteret). Fjerne pumpen.

•Sæt en flydende enhed i midten af poolen, såsom en oppustelig vinter pude, der kan findes i enhver pool levering butik. Så dæk swimmingpoolen med en pool dække. Dette vil give enhver is, der kan danne hele vinteren til at gå mod midten af poolen i stedet kanter tæt på væggene. Hvis isen danner på væggene i den inground pool kan det skade støtte fra væggene i senere måneder.

Tips & advarsler

  • Altid overvåge den dykpumpe, mens det er at fjerne vand fra poolen. Sørg for at pumpen forbliver under vand.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com