Hvordan til kant en have med landskab sten

September 5

Hvordan til kant en have med landskab sten

Rock kant i haven giver en grænse for at fremvise årlige blomster eller flerårige planter. Uanset om du ønsker en lille blomsterbed med en attraktiv naturlige sten kantning eller en stor sten grænsen at ramme et væld af blomster og buske, vil nogle generelle teknikker under installationen holde grænsen ser rart år efter år. Med noget tid til overs og et par værktøjer og forsyninger har du snart en rock kant du vil være stolt af at vise frem.

Instruktioner

•Få en fornemmelse for stien rock kantning vil følge af æglæggende en haveslange langs den foreslåede grænse og træde tilbage for at lede. Det betaler sig at have en faktiske life-size mønster til at se i stedet for at arbejde fra kun en skitse på papir. Hvis du kantning en etablerede haven og agter ikke at ændre grænserne, kan du springe dette trin.

•Anvend en skarp skovl til at skære et trug pænt nedad langs kanterne, hvor sten eller rock kantning vil gå. Hvis du bruger natursten, der vil være nogle variation i størrelse tillader det for den største sten bredde. Du vil kombinere mindre sten til at matche denne bredde. Hvis du bruger rock kantning, vil du have en ensartet størrelse.

•Fjern alle spadestik og rødder af græs til en dybde af mindst 2 inches. Hvis du bruger en større sten, forhøjes dybden. Det er subjektivt, men hovedreglen er at sikre nederst 1/5 af sten i jorden. På et tidspunkt, men bliver en sten så store, at vægten alene giver rigelig sikkerhed fra skiftende.

•Level bunden af truget med en lille skarp skovl. Det er vigtigt at bunden være fri for ujævne klipper eller bump for at placere sten jævnt rundt i kanten.

•Klippe og lay landskab stof eller landskab plast til at passe langs bunden af truget og gør det muligt at udvide op over kanten bare en lille smule. Du vil trimme kanterne senere for et rent udseende, men for nu, at holde dem lidt lang vil hjælpe holder stoffet på plads.

•Sæt et tyndt lag af sand på bunden af truget. En halv-tomme er tilstrækkelig for en 2-tommer dyb trug. Glat sandet jævnt fra side til side...

•Kontroller indsatserne i jorden omkring omkredsen af trug og slips en streng linje til hvert spil. Der er to måder at gøre dette. Du kan måle afstanden fra jorden til en vis højde, såsom 5 inches og binde linjen på det punkt på hvert spil så konturen af kantning følger konturen af jorden. Alternativt kan du bruge en tømrer niveau og køre strengen på en ensartet højde. Dette er simpelthen dit valg i design. Formelle rock kant er ofte en ensartet højde.

•Begin markedsføring klipperne i trug, skubbe dem frem og tilbage i sandet indtil toppen af hver sten er niveau med streng linje. Passer ujævne klipper sammen og sætte enten sand eller mørtel mellem dem for at holde dem på plads. Fortsæt på samme måde hele vejen langs grænsen.

Tips & advarsler

  • Læder handsker. Håndtering af sten, bliver sand og snavs tør og ridse din hud. Læder beskytter hænderne mod vabler og skrammer.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com