Kan jeg bruge en 1 1/4 tommer afløb?

September 6

Størrelsen af afløbet, som du installerer på en bestemt Armaturet er yderst vigtigt at forhindre fremtidige træsko og afløb spørgsmål. Du kan bruge en 1-1/4 tommer afløb på nogle armaturer men aldrig på andre. Dræn størrelse henviser til indvendigt diameter af afløbsrør.

Betydningen af VVS koder

Kilde til at høre til den korrekte størrelse afløb du har brug for en særlig Armaturet er din lokale VVS-kode. Kodens krav varierer fra by til by, på grund af disse variabler som rørsystem materialer og den lokale vandtryk. Hvis du ikke kan finde din lokale VVS kode online, kan du besøge din lokale bygning afdeling og få en kodebog eller en kode armaturet enhed diagram, der bruges til at bestemme størrelsen minimum afløb, som du kan bruge til forskellige VVS-installationer.

VVS armatur enheder

Den påkrævede mindste diameter til et afløb afhænger af armaturet enhed rating for den pågældende type af armaturet. Denne rating måler strømmen af vand, der forventes for armaturet afløb. Typisk, armaturet enhed rating skal være 1 for et dræn med en 1-1/4 tommer diameter. Hvis du ignorerer Armaturet er rating i diagrammet, og installere en 1-1/4 tommer dræn på et stativ, hvis rating er 4, som et toilet, sætte du ikke kun scenen for træsko inden for at afløb, du påvirker pålideligheden af den samlede drænsystem, der omfatter alle tilsluttede drænrør og ventilationskanaler.

Muligt 1-1/4 tommer afløb

Der er visse inventar i hjemmet, og også andre steder, som en 1-1/4 tommer afløbet er egnet. Disse armaturer del et armatur enhed rating af 1, giver mulighed for 1-1/4 inches som minimum dræn størrelse. De mest almindelige af disse er sandsynligvis et badeværelse vask. En bidet kan også have mindst 1-1/4 tommer afløb. Uden for hjemmet, kan inventar som en drikkefontæne og en dental skyllesystemet have afløb af samme størrelse.

Yderligere vederlag

Størrelsen af afløbet er kun én faktor til at overveje når du installerer eller udskifter inventar. Også ser på den kritiske distance for afløb, som er afstanden fra Armaturet er buede fælde til ventilen. Aftræksrør udligner trykket i nedløbsrøret system og giver også mulighed for en flugtvej til udeluft for kloakken gasser. Dræn størrelse bestemmer denne kritisk distance til armaturet. Kontakt den lokale kode for krav for at sikre afløb ikke er alt for langt fra ventilen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com