Hvordan til at splejse ind i en elektrisk beholder

September 8

Hvordan til at splejse ind i en elektrisk beholder

Udvide en afdeling kredsløb er den mest grundlæggende måde at tilføje ekstra funktionalitet til dit hjems elektriske system. Du kan tilføje yderligere beholdere eller Belysningsarmaturer med afbrydere af splejsning i en eksisterende beholder at bringe elektrisk strøm hvor du har brug for det. Udvide en afdeling kredsløb i stedet for at tilføje et nyt kredsløb er nemmere, billigere og du behøver ikke at arbejde inde i din service panel. Det er en god måde at tilføje en lys stativ eller beholder, men er ikke en erstatning for ledninger et helt rum.

Instruktioner

Tilslutning til beholdere

•Drej off effektafbryderen, der omfatter beholderen du vil splejse ind. Indsæt fører af neon tester i beholderen slots. Testeren lyser ikke, hvis den er slukket.

•Tag beholder dækplade ved at fjerne den skrue, der sikrer det. Fjern de to skruer, der holder beholderen til boksen ledninger, og træk forsigtigt beholderen. Du bør se en sort, en hvid og én nøgne eller grønne ledning knyttet til beholderen. I nogle tilfælde, den sorte ledning kan være en anden farve: det kan være næsten enhver farve undtagen grøn eller hvid. Der kan også være to ledninger af hver farve knyttet til beholderen, i hvilket tilfælde du skal gøre grisehale forbindelser.

•Strip 6-8 inches af beklædningen fra beklædt kablet med kabel strippere, og trække det ind i boksen plast ledninger igennem et kabel hul i ryggen. Trække lige nok kabel ind i boksen, så 1/4-inch af beklædningen ind boksen og er synlig. Strip 5/8-inch af isolering fra de to ledninger med wire stripper.

•Løsn grønne skrue terminal på beholderen med en skruetrækker, og fjerne den eksisterende jordledning. Twist nye jordledningen og eksisterende jordledningen sammen med tænger, men forlade bøjet slutningen af den eksisterende ledning gratis. Snoet forbindelsen skal være stramme. Wrap bøjet slutningen af den eksisterende jordledningen med uret omkring den grønne terminal, og spænd jorden skrue fast.

•Undersøg de terminaler, som de eksisterende hvide og sorte ledninger er tilknyttet. Den hvide ledning skal knyttes til sølv terminal, som er på siden af beholderen med den brede slot. Den sorte ledning skal knyttes til guld eller messing terminal på siden med den smalle slot. De nye ledninger skal knyttes til deres samme farve terminaler, sort ud for sort og hvid ved siden af hvid.

•Bend ender af de hvide og sorte ledninger ind i en 180-graders bøjning med lang næse tænger. Løsn de tomme terminaler på beholderen med skruetrækkeren. Wrap bøjet slutningen af den hvide ledning med uret rundt sølv terminal, og i slutningen af den sorte ledning rundt om guld eller messing terminal. Spænd terminalerne fast.

•Klap ledninger pænt bag beholder som du skubbe beholderen tilbage i boksen ledninger. Installere de to skruer, der holder beholderen på plads, og erstatte beholder dækplade med sin skrue. Er du klar til at wire din nye beholder eller lys stativ i anden enden af kablet.

Gør grisehale forbindelser

•Tag, en hvid og en sort ledning fra beholderen terminaler. Afbrød bøjet enderne af ledningerne med wire stripper cutter, og fratage 3/4-inch af isolering fra wire-enderne. Også fratage 3/4-inch af isolering fra de nye hvide og sorte ledninger fra den nye beklædt kabel

•Klippe fra en 8-tommer stykke af overtrukne kabel, og trække de sorte og hvide ledninger ud af det. Strip 3/4-inch af isolering fra den ene ende af hver ledning.

•Hold tre sorte ledninger parallelt med deres afisolerede ender sammen. Sno de afisolerede ender sammen med den lineman tænger, og skrue på en wire møtrik. Ingen nøgne kobbertråd bør vise under wire møtrik. Gentag dette trin for de hvide ledninger.

•Strip 5/8-inch af isolering fra de korte ledninger. Bøje de afisolerede ender af korte hvide og sorte ledninger ind i en 180-graders bøjning med lang næse tænger. Installere de korte ledninger på beholderen som beskrevet tidligere.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com