Hvordan man kan beskytte & rent en tæppe

September 9

Hvordan man kan beskytte & rent en tæppe

Investere i gulvtæppet i dit hjem er en stor udgift. Men beskyttelsen, vedligeholdelse og reparation, der kommer sammen med at have et tæppe gør det en udfordring. Snavs, spild, mund trafik og andre slid kan ofte efterlader et tæppe i dårlig stand. Men hvis du beskytter, spot behandling og opretholde gulvtæppet, det kan være så god som ny for lang tid at komme.

Instruktioner

Rengøring

•Begin ved støvsugning dit tæppe fra front til bag. Bruge nogen af de vakuum vedhæftede filer, der følger med din vakuum til at sikre, at du får mellem møbler, bag møbler og ind i enhver lille sprækker, hvor støv, snavs eller mad vragrester kan være skjult. Bruge en anden tilknytning til vakuum langs kanterne af din sokler.

•Tag på din gummihandsker.

•DIP en svamp i varmt vand og klem på nogle få dråber mildt opvaskemiddel rengøringsmiddel.

•Blot nogen gamle, genstridige pletter eller markerer forsigtigt med på svamp. Arbejde fra ydersiden af pletten på indersiden. Blide pres, men undgå at gnide den plet, der kan integrere det dybere ind i fibre af gulvtæppet. Denne metode vil arbejde kun for vandopløselige pletter. For at fjerne ikke-vand-opløselige pletter, skal du bruge et tæppe plet fjernelse produkt, tilgængelig på de fleste hardware eller købmandsforretninger. Når du bruger den plet fjernelse produkt skal du følge producentens anvisninger til at undgå at beskadige dit tæppe.

•Blot området med en blød, tør, hvid klud dyppet i vand til at skylle væk nogen af de resterende sæbevand rester. Tillad tæppe til at tørre helt, før der indføres nogen mund trafik.

Beskytte

•Limit beløb af kontaktperson, som dit tæppe har med sko. Den mindre sko trafik på overfladen af dit tæppe, jo bedre chancer for at holde det rent. Dette gælder såvel for mad og drikkevarer. At holde dit tæppe af vejen af pletten forårsager agenter, og anden snavs vil gå en lang vej at beskytte det mod skader.

•Applicer en plet-forebyggelse fugemasse som DuPont Teflon tæppe Protector eller Scotch vagt til at beskytte fibrene i dit tæppe fra eventuelle fremtidige farvning. Tjekke med producenten af dit tæppe for at være sikker på at sådanne forebyggende fugemasser er passende for dig tæppe. Når du bruger enhver plet-forebyggende fugemasser skal du nøje følge producentens anvisninger. Anvendelse fugemasse i et godt ventileret område.

•Tør tæppe af oplukkelige vinduer, tænde fans eller anden måde at skabe ventilation i rummet. Undgå at indføre nogen mund trafik til tæppet, indtil det er tørret helt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com