Hvor meget kolde periode tager det at Bloom Forsythia?

September 9

Hvor meget kolde periode tager det at Bloom Forsythia?

På linje med fisse willow blomstrer i annoncerer i slutningen af vinteren, forsythia buske blomstrer når som helst fra begyndelsen af marts til slutningen af April på tværs af USA. For at bryde dødvandet om vinteren, gartnere og blomsterhandlere kan tvinge forsythia grene i blomst. Når busken udholder rigelig eksponering til vinterens kulde, knopper af afskårne grene form når de placeres i vand og varme temperaturer. Mængden af kolde behov for blomst dannelse kaldes vernalization og er målt i køling timer.

Kolde tærskel

Forsythia buske skal udsættes for mindst 700 timer i temperaturer mellem 32 og 45 grader Fahrenheit når planten hviler hvilende på tværs af vinteren. Uden rigelig køling, udvikle ingen blomsterknopper når de opvarmning dage for sent om vinteren ankommer. Mens planter har brug for en kold vinter til blomst senere, dræbe temperaturer under minus 10 F ofte enhver blomsterknopper, der danner. Kultivar Northern solen, men producerer pålideligt blomster selv når knopper opleve kolde så lavt som minus 30 F.

Regionale overvejelser

Temperaturer under 45 F begynde meget tidligere i efteråret i det nordlige USA. I slutningen af December, forsythia buske kan har allerede nået deres isnende time tærskel og er fuldt vernalized. Udendørs koldt forhindrer nordlige vokset forsythias blomstrer i januar og februar. Gren stiklinger taget i December og januar udbytte blossoms tre til fem uger bagefter, når de placeres i vasen vand i en cool, lyse rum. I den dybe syd, forsythia buske ikke blomstrer om vinteren med forårsagtige temperaturer, da den isnende time tærskel ikke opfyldes endnu. Kun sidst på vinteren, ved slutningen af februar, vernalization forekommer her og blomstrende begynder.

Vinter hårdførhed

Gartnere vokse forsythia buske mest udbredte i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 5a gennem 8a. I disse zoner, rigelig vinterkulden findes for vernalization og vintrene er ikke for koldt at ødelægge blomsterknopper. Mens forsythias overleve i USDA zoner 4a, 4b og 8b, resulterer for meget eller ikke nok vinter kolde i uregelmæssig eller inkonsekvente blomstring hvert år.

Plantesundhed

Selvom en forsythia busk bliver vernalized, hvis anlægget er svag, understreget af tørke eller mangler sollys, kan det stadig ikke blomstre godt. Buske, der trådte vækstdvale i efteråret med en fugtig jord er bedre i stand til at forlade vækstdvale i slutningen af vinteren med vigor. Røde bølgelængder i sollys fremme produktionen af de hormoner, der indlede blomstring. Forsythias vokser i for meget skygge, især om vinteren når buske begynder at fuldføre dannelse og udvikling af blomsterknopper, blomstrer ikke frodigst.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com