Hvordan man dyrker smør blade salat i en Container

September 10

Smør blade salat har en blød blad, åbne voksende vane, glatte smøragtig konsistens og mild smag. Det anses for lettere at fordøje end de fleste andre salat sorter. Andre navne for smør blade salat er Boston, butterhead og Bibb salat. Smør blade salat er en god kilde til magnesium, jern og calcium. Ligesom mange grøntsager, kan det dyrkes i en beholder, hvis pladsen er begrænset. Smør blade salat er vokset under den køligere del af året, når vejret er varmt afgrøder, såsom tomater, er langsom til at producere en høst.

Instruktioner

•Purchase beholder for voksende smør blade salat, der er mindst 12 inches lang og 8 inches dyb. Smør blade salat vokser til en bredde på ca 8 inches og har en rod dybde af 6 til 8 inches. De fleste mennesker plante mere end én plante, så køb en beholder med en passende størrelse for antallet af planter, du ønsker at vokse.

•Forbered at plante salat, når udendørstemperaturen er mindst 45 grader F. salat kan tåle en lys fryse men ikke lange perioder med frost. De bedste vækstbetingelser for salat er dagtimerne temperaturer på mellem 60 og 70 grader F og mindst 5 timer i direkte sollys hver dag.

•Fyld beholder med en god kvalitet pottemuld blandet med kompost. Den voksende blanding bør være en del kompost til tre dele pottemuld. Forlade en tomme plads mellem jorden og toppen af beholderen, så jorden ikke vaske under hyppig vanding kræves til dyrkning af salat.

•Plant salat frø ved at trykke det ind i toppen af plantning mix. Frø bør ikke plantes dybere end 1/4-inch deep. Selvom planterne er tyndet til 8 inches fra hinanden til at tillade dem at vokse til fuld størrelse, kan du plante flere frø og spise de små planter du fjerne som du tynd planterne.

•Kapacitet salat planter så ofte som nødvendigt for at holde jorden fugtig, men ikke vandlidende, under den voksende proces. Salat bliver rådner i vandlidende jord. Lad dog ikke salat visne, eller smagen vil blive bitter.

•Fertilize hver 7 dage med en vandopløselig gødning fortyndet til halv styrke. Anvend gødning omkring rødderne af anlægget. Tillad ikke gødning at få på salat planter. Altid vand grundigt før du tilføjer gødning.

Tips & advarsler

  • Frøene kan startes indendørs i en varm, smukt oplyste placering to til tre uger før plantning uden for.
  • Smør blade salat bliver modne i 45-60 dage, men de ydre blade kan tages når som helst. Hvis høst hele planten, skære planten på jord niveau når indersiden forlader er virksomheden og de ydre blade åbne.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com