Hvornår man skal plante en have i nordvestlige Pennsylvania?

September 11

Hvornår man skal plante en have i nordvestlige Pennsylvania?

Nordvestlige Pennsylvania har et klima, der er velegnet til havearbejde, men timing er en afgørende overvejelse. Dette er den koldeste del af staten, så du kan være nødvendigt at starte dine planter lidt senere end avlere andetsteds i Pennsylvania.

Fryse datoer

Datoen for den sidste forår frost er vigtigt, fordi mange planter ikke kan tåle sub frysning temperaturer. I de fleste af nordvestlige Pennsylvania finder den sidste fryse sted mellem maj 16 og 31 maj. Områder langs lake Erie shoreline typisk se frost ikke senere end 15 maj, men højere højde områder i McKean, elg og Cameron amter kan have frost langt ind i juni.

Timing transplantationer

Mere hårdføre grøntsager som løg, kål, broccoli og blomkål kan plantes udendørs fire uger før den sidste frost. Mere møre grøntsager som tomater, peberfrugter, squash og meloner ikke skal plantes før efter den sidste frost.

Starter indendørs

Købe stiklinger fra en børnehave er den nemmeste måde at få planter, men mange gartnere foretrækker at dyrke deres egne fra frø. Hvis du vælger at starte fra frø, plante i beholdere indendørs og tillade otte til 10 uger for planterne at spire og vokse inden omplantning dem til haven.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com