Hvordan at reparere en enkelt håndtag Moen brusebad ventil

November 10

Moen bruser vandhaner er fælles, hvilket gør det nemt for dig at finde reservedele, når vandhanen udvikler en utæthed. Enkelt håndtag brusebad vandhaner indebærer ikke nogen gætteri, når de begynde at lække, da du har kun én ventil, der skal udskiftes. Moen vandhaner bruge en plastik patron, der huser ventil dele, at foretage reparationer endnu nemmere at udføre på egen hånd. Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken model Moen hane dit brusebad har, skal du tage den gamle patron med dig, når du køber en erstatning.

Instruktioner

•Drej off vandet i huset ved at lukke den primære vandventil før du fortsætter med hane reparation. Tænd for vandhanen hele vejen til at dræne ud sidesten vand i rørene.

•Locate og fjerne sæt skrue holder vandhanen håndtaget på plads. På plastik bold håndtag er at skruen under en plastik hætte i midten af håndtaget, mens på andre håndtag, skruen er i en lille hul nær bunden af håndtaget.

•Twist enhver adapter brikker mod uret med tang, at fjerne kortet fra vandhanen. Fjern metal PIN-koden fra den side eller midten af ventilen patronen ved hjælp af et par nål næse tænger. Angive PIN-koden på et sikkert sted, hvor det ikke bliver tabt.

•Skub håndtaget tilbage på vandhanen kroppen og drej det langsomt mod uret. Når patronen kommer ud af vandrør, Fjern håndtaget og Fjern blækpatronen.

•Installer den nye patron og resten af vandhanen forsamling ved at vende de trin, du tog til at adskille en hane.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com