Hvordan til at grave en dam

September 13

Hvordan til at grave en dam

Havedamme er en fantastisk måde at bringe dybde og skønhed til enhver landskab. Desværre, kan du bare bestille en dam og have det vises i din have. Det første trin i oprettelsen af enhver form for vand-funktionen er grave hullet. Men ikke bare gå ud og hente en skovl. Opbevar disse tips i tankerne, før du tænder over den første smule af jorden.

Instruktioner

Grave en dam

•Scout en god placering for din dam. Tage hensyn til landskab, såsom træer eller bygninger. Træer er gode til skygge, men de vil også tabe masser af blade og snavs ind i din dam i løbet af efteråret sæson. Træer har også rødder, der er svære at skære igennem og kan punktere din Dam som de vokser. Du ønsker ikke Dam at være i en hule eller lave placering i din værftet, enten. I sådan et sted, kan damme hurtigt overløb, ødelægger den økologiske balance mellem planter og fisk, ikke at nævne indsamling værftet papirkurven og vragrester.

Kortindgangsdør den lokale forsyningsselskab eller din by eller kommune om grave i din værftet. I mange områder køre hjælpeprogrammet kabler underground. Ved et uheld at skære en af disse kan resultere i et strømsvigt, eller endog døden.

•Mark kanter af dammen med et tov eller sejlgarn. Hvis du bruger en stiv Dam liner, skal dette angives på jorden og derefter markere kanterne med stakes drevet ned i jorden.

•Start grave. Hvis du sætter i en præfabrikerede Dam liner, bruge det som din guide som du fremskridt. Grave ned mindst to fødder til at opretholde en sund og glad Dam. Dette vil tillade nogen fisk i dammen at vinter der. I varmere klimaer, vil denne dybde Sørg for, at vandets temperatur ikke bliver for høj.

•Line bunden af hullet med et lag af bløde jord eller konstruktion sand. Dette vil hjælpe med pude i bunden af dammen mod enhver sten eller andre forhindringer, der stikker fra bunden. For stive Dam liners, vil dette lag af sand hjælpe dig niveau ud poolen så vandet ikke løber ud.

Tips & advarsler

  • Det bedste tidspunkt at grave damme er i foråret når jorden er våd fra regnen. Dette vil også tillade dig at have Dam op og kører, når vækstsæsonen er i fuld sving.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com