Hvordan til at identificere Ivy vinstokke

March 16

Hvordan til at identificere Ivy vinstokke

Tre urelaterede planter bærer navn ivy--engelsk vedbend, Boston ivy og poison ivy. Alle tre har lignende egenskaber og kan findes i de fleste dele af den amerikansk-engelske ivy er blevet en invasiv plante i varme, fugtige områder, klatre i træer og kvælende indfødte planter. At identificere poison ivy er vigtigt at undgå kontakt med sin irriterende blade.

Instruktioner

•Se ivy vinstokke vækst året rundt. Løvfældende bladene af Boston ivy og poison ivy vise strålende røde i efteråret før slippe. Engelsk vedbend er stedsegrønne i de fleste regioner.

•Undersøg formen af bladene. Boston ivy, som ikke er vedbend på alle, men faktisk relateret til Virginia slyngplante, har store tre-fligede blade. Engelsk, algeriske og irske ivy har også tre-fligede blade, der varierer i størrelse, afhængig af sort og alder af anlægget. Poison ivy producerer klynger af tre foldere.

•Evaluate blade farve. I løbet af vækstsæsonen producere Boston ivy og poison ivy blanke grønne blade. Engelsk vedbend, samt andre efeu, har grønne blade eller brogede creme og grønne blade.

•Look til blomster eller frugt. Boston ivy og engelsk vedbend producere grønlige blomster efterfulgt af små, giftige sort eller lilla frugt i efteråret. Poison ivy producerer gul-grønne blomster og hvid til grå frugt.

•Se plantens vækst vane. Ivy og Boston ivy overholde mure, sten og endda andre træer gennem lille antenne finrødder. Poison ivy er ofte en busk eller bunddække, selv om det kan vokse som en vinstok, så godt. Vinstokkene har fuzzy stængler.

•Look på vinstokken vækstbetingelser. Alle tre typer af ivy vokser i skov indstillinger, selvom ivy foretrækker halvskygge og fugtig jord og kan blive sun-svedet i fuld sol. Poison ivy og Boston ivy tolerere fuld sol til halvskygge, som tør, dårlig jord.

Tips & advarsler

  • Ikke røre eller børste mod poison ivy. De olier, der forårsager hudreaktioner kan forblive aktive på sko, tasker og andre materialer i op til et år.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com