Hjemmelavet tøj vaskemiddel

September 14

Mange detail muligheder er tilgængelige, når shopping for tøj vaskemiddel, men mange gange disse rengøringsmidler er meget dyre og indeholder skadelige ingredienser. I stedet overveje at gøre en hjemmelavet vaskemidler, som vil ikke kun spare penge, men vil også holde familien ren og sikker.

Sæbe og vask Soda

Denne hjemmelavede vaskeri sæbe er en af de mest billig og naturlige måder at vaske vaskeri. Bring to gallon af vand i kog i en stor gryde. Mens vandet varme, rist to barer krop sæbe med en Ost Rivejern eller lignende. Når vandet kommer i kog, hæld det i en spand, anvendes til at gemme vaskemiddel. Næste røre i revet bar sæbe indtil den er opløst, og Tilføj 2 kopper vask soda (fundet i nærheden af vaskemidlet i supermarkeder). Vask vasketøjet, som du normalt ville, men i stedet for at bruge retail rengøringsmidler, tilføje 1 kop af denne hjemmelavede vaskemidler til hver fuld belastning af vasketøj.

Sæbe og tvekulsurt natron

Dette er en anden lignende hjemmelavet Tøjvask rengøringsmiddel. Bringe to gallon vand i kog i en stor gryde, og Riv en bar krop sæbe (din regelmæssig mærke vil gøre). Rør revet sæbe, og når det er opløst, Tilføj 2 kopper bagepulver. Rør igen, derefter hældes i en stor container, der skal bruges til at gemme den hjemmelavede vaskemiddel. Tilsæt 1 kop til hver fuld belastning af vasketøj.

Eddike og skålen vaske

Denne løsning skaber en pulveriseret vaskemiddel i stedet for en flydende vaskemiddel. I en mellemstor størrelse skål, hæld 1/4 kop væske fad vaskemiddel. Derefter røre i 1 kop bagepulver og 1 kop af vask soda. Dette vil danne lidt af en pasta. Hælde langsomt i 1 kop hvid eddike, og løsningen vil begynde at skum. Fortsæt omrøring løsningen som boblerne vil hurtigt opløses. En tyk pasta vil danne, men som du fortsætte omrøring, løsningen hurtigt vil hærde i en solid. Bryde op nogen lunser at form, så målet er at have en selv-teksturerede, pulveriseret vaskemiddel. Tilføj 1/2 kop af denne hjemmelavede vaskemidler til hver fuld belastning, og opbevar sidesten vaskemiddel i en beholder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com