AC Transfer Switch Tutorial

September 15

AC Transfer Switch Tutorial

En AC transfer switch er en enhed, der kan installeres for at ændre vekselstrøm til en anden energikilde som en generator og ændre det tilbage igen afhængigt af den magt, som du vælger at bruge. Disse er meget nyttige i tilfælde af at vekselstrøm standser arbejdet i nogen tid. Der er forskellige typer af AC transfer switches, men der er nogle elementer, der forbliver den samme blandt hovedparten af disse elementer.

Gå uden

Det vigtigste stykke af oplysninger, der indebærer en overførsel skifte er, at du skal have en, hvis du bruger to energikilder. Det er ulovligt at tilslutte op til nogen energikilde, direkte til elektrisk ledninger uden en parameter, fordi det er yderst farligt.

Tilslutte direkte til de elektriske ledninger kan forårsage backfeeding, som betyder, at elektriciteten går tilbage til elnettet fra dit system. Dette medfører overbelastning i din nabos system og tilbage i jeres igen. Hvem ikke er bekendt med denne overbelastning, uanset om det er dig, din nabo eller en elektrisk arbejdstager kan blive electrocuted på grund af denne overbelastning.

Om overførsel Switches

Der er mange forskellige typer af sporskifter, men de er grupperet i tre forskellige kategorier, herunder automatiske, manual, og kombinationen skifte, der indeholder hver af de to første. Automatiske sanser AC power source skære ud og skifter automatisk paa manuelt kræver nogen til at ændre det. Med parameteren kombination kan du vælge enten af dem til hvad er mest praktisk i en bestemt situation. Antallet ampere, som hver enkelt varierer også. Der er 30 amp, 50 amp og 100 amp parametre tilgængelige fra de fleste mærker så godt. Disse switches ikke kun ændre kilderne fra den ene til den anden, men de også isolere fra hinanden at undgå overspænding.

Når du skifter fra energikilder er der generelt en 20-30 sekunders forsinkelse når der findes ingen magt. Dette er at forberede energi ændringen i systemet. Dette forhindrer skade på systemet forårsaget af uventede elektriske belastninger.

Installation

Installere en AC transfer switch er ikke en lille opgave og kræver omfattende viden i det elektriske felt. Hvis du ikke har denne viden og erfaring, kalde en professionel. Altid tjekke de lokale koder vedrørende disse spørgsmål.

Magt skal være slukket af firmaet til dit hjem ikke bare på det elektriske felt. Fjerne måleren fra dens placering. Kontrollere måleren for at sikre, at der er ingen elektricitet, kører gennem måleren basisenhed. Parameteren skal være omkring 18 inches fra midten af byens kredsløb. Måle afstanden fra hjemmet til generatoren for AC transfer afbrydere er forbundet til en generator, som det skal være mindst 12 fod væk.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com