Rengøring en olie ovn Filter

November 11

Grundlæggende

En olie ovn filter bruges til at holde snavs fra at gøre sin vej fra hjem tilbage i systemet. I nogle tilfælde dette filter er disponible og kan kun erstattes, men nogle gange de kan genbruges. Hvis dette er tilfældet, kan det være renset. Enten måde, filteret har at blive tilgået og fjernes, så en ren kan sættes. Dette skal gøres mindst en gang om året, eller oftere afhængigt af filteret, og hvis intet andet skal mindst kontrolleres regelmæssigt.

At finde filteret

Før at finde filteret, huske de vigtigste detaljer: Sluk ovnen og lukke ventilen, der fodrer ovn med brændstof. Hvis dette ikke er gjort, vil du sætte dig i risiko for skade. Når ovnen er slukket, skal du fjerne filter boliger for at oprette adgang til filteret. Filteret simpelthen glider ud af slidsen, at det er i, og på dette tidspunkt det kan rengøres eller udskiftes.

Rengøring af Filter

For at rense et filter, først fastslå, at det ikke er engangs. Engangsartikler er indrammet med pap. Hvis filteret er genanvendelige, blot tage filteret til en vask og skyl med vand, indtil støvet vasker væk. Forsigtigt gnide filter til støtte i processen. Hvis vasken er ikke store nok, tage filter udenfor og skyl det med en slange. Lad filteret tørre helt, før du placerer det tilbage i ovnen. Én gang tilbage i, erstatte filter boliger og drej ventilen for at lade brændstoffet tilbage i ovnen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com