Hjemmelavet creosot Remover

September 16

Creosot er en naturlig resulterende forurenende fra afbrænding af træ. Det er, ifølge Dave Johnson, en ekspert på Hearth.com, et "gummy, ildelugtende, ætsende og brændbare stof, der, hvis der træffes ingen forholdsregler, vil coat indersiden af alt den passerer gennem. Det er dannet når flygtige gasser givet ud i brændingen kombinere og kondensere på vej ud af skorstenen." Creosot er årsag til de fleste skorsten brande.

Kontrol og hindre creosot

Den bedste "hjemmelavede" måde at rydde op i creosot er ikke at lade det opbygge til at begynde med. Hvis du bruger en brændeovn, er det vigtigt at få ovnen op og kører meget varmt hver morgen. Brænder det meget varmt vil forbrænde en lille mængde af creosot, der bygget op som ovn ulmede natten over. Det er meget vigtigt, at du er sikker på skorstenen er klar i begyndelsen af din fyringssæsonen. Det har professionelt renset hvis du er usikker på hvordan man gør det korrekt. Enhver creosot oprustning, der er blevet tilbage fra sidste år kan antændes og forårsage en skorsten brand.

Brændende tørt træ vil også hjælpe med at forhindre creosot oprustning. Træ, der er udeladt i elementerne, eller er "grønne" vil brænde langsommere og vil skabe mere creosot.

Rensning af creosot

Ren mindre mængder af creosot, der har bygget op på mursten eller på indersiden af brændeovn glas med en pasta af bagepulver og vand. Dawn opvaskemiddel er også blevet brugt meget effektivt til dette formål. Til tykkere oprustning på glas fungerer en metal skraber godt, med bagning soda pasta til slut.

Rengøring en skorsten kræver specielle børster til formålet. De kan købes til at passe din stovepipe på de fleste brændeovn butikker og nogle isenkræmmere. Glaseret på creosot kræver generelt industrielle styrke rengøringsmidler anvendes af en professionel.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com