Sådan bruges en Bissell stedet løfteren

September 17

Sådan bruges en Bissell stedet løfteren

Bissell stedet løfteren er en rengøring maskine til tæpper og hårde overflader. Det er ikke beregnet til brug over store områder. Det er mest effektiv, når den anvendes til mindre arbejdspladser som pletter og små snavsede områder. Det er nyttigt rundt i huset, men det er ikke beregnet til kommercielle formål.

Instruktioner

•Tag løsning tank ved klemme fordybningerne og løfte direkte fra Bissell Spot renere. Skru hætten og fylde løsning tank med Bissell lille grøn formel op til linjen "Formel" angivet på siden af beholderen. Fyld resten af tanken med varmt vand op til linjen "Vand". Skru hætten tilbage på og erstatte tanken ved at tilpasse gummi montering med hul på maskinen og forsigtigt markedsføring tanken tilbage på maskinen.

•Præ-behandle de meget snavsede områder med løsning ved at dreje afbryderen "på" og klemme løsningen udløse. Vent 3 til 5 minutter nemlig den opklaring i blød i, før du fortsætter.

•Rengør overfladen ved at skifte afbryderen "on" og klemme udløser til spray opløsning over det snavsede område--ikke overwet overflade. Støvsug overfladen ved fast trykke på forsiden af den stedet løfteren på overfladen og trække den mod dig. Fortsætte, indtil der er ingen mere snavs eller rengøring løsning på overfladen.

•Tøm samling tank når færdig ved at trykke på knappen tank release tæt foran på håndtaget. Holde en hånd under tanken og fjerne det fra sin hængsel. Drej tank plug en kvart omgang mod uret, og tømme tanken. Skyl med rent vand indtil dens rene. Erstat tanken stik af genmonteres og dreje stikket med uret, indtil LUN, så erstatte tanken ved at sætte det tilbage på sin hængsel. Tryk på udløserknappen tank og snap tanken tilbage på plads.

Tips & advarsler

  • Du kan efterlade rester løsning i løsning tank indtil din næste rengøring. Husk at oplade Bissell stedet løfteren mellem rengøring.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com