Hvordan man kan organisere hylder & toiletter i huset

September 18

Hvordan man kan organisere hylder & toiletter i huset

Hylder og toiletter i hjemmet er de to primære metoder til lagring af elementer såsom film, hus dekorationer, personlige ejendele og tøj og sko. Fordi mange af de personlige ejendele kræver opbevaring på hylder eller toiletter, kan disse steder ofte blive rodet og uorganiseret. Når du er at organisere din garderobe og hylderne i hjemmet, Sørg for at du identificerer de varer, du ofte bruger og dem du sjældent bruger. Denne evne kan hjælpe dig gennem afholdelse af dine skabe og hylder langt mere effektivt.

Instruktioner

Organisere toiletter

Hæng button-down skjorter, bukser og jakker på bøjler. Hænge dem på bøjle stangen i skabet i kategorier. For eksempel, placere alle bukser ved siden af hinanden, alle kort-ærmet shirts ved siden af hinanden og alle lang ærmet skjorter ved siden af hinanden.

•Klap casual tøj, som spor bukser, hætte sweatshirts og pyjamas og placere dem i bunker på de closet hylder.

•Sæt sko i bunden af skabet, parvis. Skoene bør ikke blive stablet oven på hinanden, så du leder konstant efter den anden sko, når du har brug for et par.

•Hvis du ikke har en skuffe enhed til at holde dem adskilt, organisere dine sokker og undertøj i dit skab hvis du skal gemme disse elementer i dit skab, overveje at investere i nogle organisatoriske kurve, så du kan beholde alle dine sokker i en kurv og undertøj i en anden.

Organisere hylder

•Fjern alle varer fra hylderne, herunder bøger og dekorative figurines. Hvis du har mange mindre ting du ønsker ikke på hylden, men ønsker at holde, overveje at lagre dem væk i mindre opbevaringskasser. Der er mange træ aflægningsrum eller moderne papir kasser, der kan være placeret lige på hylden til et mere ryddeligt udseende.

•Pick de dekorative elementer du ønsker på hylden og holde dem til side. Du vil kun vælge et par punkter, som for mange elementer vil gøre hylderne ser rodet og uorganiseret. Placer disse varer på hylderne og pakke alle andre væk i en af boksene opbevaring. Du kan altid skifte dekorationer i løbet af året til at blande op på hylderne optrædener.

•Sæt bøger i en kendelse af valg på dine hylder. For et renere udseende, overveje at organisere dem efter størrelse, så den højeste bogen starter i slutningen af hylden og bøger får mindre og mindre mod midten af hylden. Du kan også organisere bøger efter forfatter, titel eller rygsøjlen farve. Uanset hvilken metode du vælger, holde det i overensstemmelse med andre bogreoler i dit hjem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com