Sådan Skru strippet Allen eller Torx bolte

September 19

Sådan Skru strippet Allen eller Torx bolte

De fleste af os har haft smerter i arbejder på et projekt og stripning ud en Torx eller Allen hoved bolt. Det kan være meget frustrerende, hvis du beskæftiger sig med blødere eller billigt lavet bolte og skruer. De har en tendens til at fratage ud meget nemt hvis over strammet. En af de bedste måder til at udtrække bolten er at bruge en nedstryger klinge. Først finde en høj kvalitet nedstryger blade der er normeret til brug med metal. Du kan samle en op på enhver hardware butik.

Instruktioner

•Brug gennemtrængende spray at suge området bolt og tråd før du forsøger nogen fjernelse indsats.

•Brug savklinge til at skære en strædet notch, der giver mulighed for en flad skruetrækker til at skrue den urolige Torx eller Allen bolt. Sørg for ikke at skære i bolt hele vejen ned til overfladen, at bolten er sikret ned til fordi halvdelen af bolthoved kan vride mens udvinding, hvilket gør det endnu mere vanskeligt.

•Hvis dit space er for begrænset, eller du kan ikke lægge nok gearing på skruetrækker til at dreje bolt, bruge en skralde i kombination med en smule adapter og fladt hoved skruetrækker bit. Stedet for at bruge en har set at notch en rille i bolthoved, du kan også prøve at bruge et par af bevilgede mellemstore skruestik greb, også.

Tips & advarsler

  • Tjek ressourcer nedenfor for mere information!

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com