Sådan installeres Flare Fittings

November 12

Sådan installeres Flare Fittings

Flare fittings er designet til at knytte to stykker af bløde kobberrør sammen. Dette mindsker behovet for at lodde rørene, der er foretaget på hårde kobber linjer. Blød kobber kommer i forskellige diametre; alle er blusset med en flaring klemme og åg, med åg med en kegleformet afslutning, der skaber flare. Blussede kobber slutningen derefter passer mod ene ende af flare montering krop, som når strammet møtrik former en vand stram fælles.

Instruktioner

•Løsn møtrik fra sin flare montering og dias møtrik på slutningen af bløde kobberrør, bevæger sig langs røret 6 inches eller mere.

•Løsn Vingemøtrikker på hver ende af den afbrænding klemme i hånden og skubbe kobberrør ende ind i hullet i klemmen, der passer til røret (klemme har flere huller af forskellige størrelser til at passe forskellige størrelse rør). Placer ende af røret, så det flugter med siden af klemmen. Spænd den klemme Vingemøtrikker.

•Skub åben enderne af åg over ende af den afbrænding klemme og hvile spidsen af det åg kegle ind i midten af slutningen af kobberrør. Drej det åg håndtag uret at tvinge kegle mod rør slutningen. Holde stramning håndtaget, indtil det ikke kan slås mere. Dette skaber blussede pipe slutningen.

•Drej åg håndtere mod uret for at fjerne det fra rør-ende. Løsn den klemme Vingemøtrikker for at fjerne det fra røret. Placer slutningen af flare montering kroppen mod blussede pipe slutningen. Flytte møtrik langs kobberrør til monterings krop og skru det på montering af hånd. Spænd møtrikken til montering ved hjælp af en skruenøgle.

Tips & advarsler

  • Både den flødefarvede klemme og åg er normalt sælges sammen i et sæt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com