Min tørretumbler forårsager vandet til at sive i huset

September 20

Min tørretumbler forårsager vandet til at sive i huset

Alle tørretumblere kræver en bageste udluftning kanal, der strækker sig til ydersiden af hjemmet og fjerner varme, fugtige luft. Dog forårsage undertiden tørretumbler kanalerne vand lækager at forekomme i hjemmet. Vandet er enten fra regnvand, der siver gennem den udvendige aftræk eller kondens, der udgør omkring kanalen. For at afhjælpe vand lækagerne, skal husejere forsegle den udvendige udluftning og isolere den indvendige gaffatape for at stoppe kondens.

Instruktioner

•Walk til ydersiden af de hjem, hvor den tørretumbler udluftningsanordning udgange. Installere en udvendig-grade silikone caulk i en caulk pistol og skære en 45-graders vinkel i spidsen. Anvende en perle af caulk langs hele omkredsen af aftræk til at forsegle den. Hvis din udluftning er i taget, lakere alle søm eller skrue huller i udluftning hætte til at forsegle dem fra vand utætheder samt yderligere caulk.

•Undersøg bagsiden af tørretumbleren og Find alle sømme i stiv eller fleksibel kanalerne. Wrap sømme med en til to lag af opvarmning og afkøling gaffatape, også kaldet folie tape. Hvis ventilen strækker sig gennem loftet, Angiv loftsrum plads og wrap alle sømme på kanalen arbejde der så godt.

•Measure diameter af tørretumbler kanalen af indpakning en målebånd omkring den. Cut står glasfiber isolering strips til samme diameter og pak dem omkring hele kanalen fra top til bund med vender på ydersiden. Fastgør strips til kanalen ved hjælp af folie tape. Tag ventilationskanaler, wrap alle udsatte kanalsystem i loftsrum rum...

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke har adgang til tørretumbler udluftningsanordning uden at fjerne en hel vægsektion, hyre et firma til at indsætte blæst isolering i væggen hulrum, som også vil isolere kanalen. Væg-hulrum isolering kræver kun et lille hul i toppen, som er let lappet efter installation.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com