Hvordan man kan skære gårdhave sten

March 17

Hvordan man kan skære gårdhave sten

De værktøjer og teknikker, der anvendes til at skære gårdhave sten varierer alt efter type af sten bliver brugt. For at skære mursten eller beton brosten, bygherrer enten manuelt skære sten med en hammer og mejsel eller bruge magt værktøjer, såsom en rundsav. For at skære natursten brolæggere, bruger bygherrer typisk en power saw. Udstyret med de rigtige værktøjer og sikkerhed gear, er skære gårdhave sten godt inden for rækkevidde af den gennemsnitlige gør det selv-builder.

Instruktioner

Ved hjælp af en Power Saw

•Sæt gårdhave sten på stabil, flad jorden. Læg en lineal på toppen af stenen og køre en blyant eller voks oliekridt langs lineal til at markere et snit linje på tværs af stenens overflade. Flip stenen og markere en tilsvarende snit linje ved hjælp af en lineal.

•Sæt en murværk klinge til rundsaven. Justere vingens dybde med udskæring til 1/4 tommer. Aktivere sav og skive gennem snit linjen på stenens overflade. Udvide den klinge dybde med udskæring til 1/2 tommer og gøre en anden pass gennem skære linjen. Justere vingens dybde med udskæring til 3/4 tommer og gøre et tredjeland passere.

•Klik stenen over og justere vingens dybde med udskæring til 1/4 tommer. Slice gennem stenen cut linje. Gøre en pass i en dybde af 1/2 tommer og en final pass på 3/4 tommer.

•Hold stenen fast mod jorden og strejke den affald del af sten med en mini forhammer renlig bryde den ubrugte del af terrasse sten langs linjerne scorede. Den affald del af stenen er siden af det klip, som du ikke vil medtage i den endelige installation.

Ved hjælp af en mejsel

•Lay terrasse sten på stabil, flad jorden. Markere en cut linje på tværs af stenens overflade med en lineal og en blyant eller voks oliekridt. Flip stenen og opretter en tilsvarende snit linje med en lineal.

•Align den mejsel blade langs linjen cut. Strike butt af mejsel, ved hjælp af moderat styrke, med en mini forhammer at score en kanal langs stenens cut linje. Flip stenen og score sin modsatte ansigt med hammer og mejsel. Score 3/8 tommer under stenens overflade.

•Lay et stykke skrot tømmer på flade, stabil jord. Placer den scorede sten på toppen af tømmer og hænge den affald del af terrasse sten over de tømmer kant.

•Hold sten mod tømmer og strejke den affald del af sten med en mini forhammer at bryde sten langs scoren.

Tips & advarsler

  • For materialer, der er tætte og svært at skære, overveje at leje en murværk våd så eller cut-off så.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com