Hvordan til at plante tulipaner til foråret blomstre

November 12

Mange mennesker tror ikke, om forårsblomster, indtil de begynder at se dem i blomst. Tulipaner er en af de tegn på, at foråret er begyndt. Efter en lang, kedelig og trist vinter, alle hæger om den pulserende vifte af pink, gule, lilla og reds at foråret blomstrer display. Hvis du ønsker at garnere dine udendørs oase med en regnbue af smukke farver til forår, Følg mig trin for trin guide om hvordan til at plante tulipaner til foråret blomstre.

Instruktioner

•Når shopping for tulipanløg det er vigtigt at vælge pærer, der er fri for nedskæringer, flænger, eller blå mærker. Vælg fast hele pærer. Holde sig væk fra pærer, der synes at have mørke misfarvninger på dem, dette kunne være mug eller en død pære.

•Begin din foråret plantning i efteråret før den første frost. Normalt, afhængigt af klimaet i dit lokale område er det i slutningen af September eller begyndelsen af oktober. En god tommelfingerregel er, du kan plante tulipaner til enhver tid falder før den første frost, så længe jorden temperatur 6 inches ned 60 grader eller mindre.

•Tulips vokse deres bedst i fuld sol. Vælg en plantning placering, der får den mest sollys, og har den bedste jord dræning. Din tulipaner vil ikke trives et sted hvor vand samler.

•Efter du har plukket en placering for din tulipaner graver et hul 6 inches dyb. Du har brug for mindst 4 inches af jord på toppen af knolden. Hvis du bor i et område, der har lys eller sandet jord, du skal grave din hul 8 inches dyb. De ekstra 2 inches vil også holde din pærer uden for rækkevidde, hvis du bor i et område hvor skadedyr er et problem.

•Når hullet gravet, det er en god idé at tilføje et drys af pære mad ind i hullet først. Du kan også bruge kød-og benmel i stedet for pære mad. Læg din pære i hullet pegede ende op. Erstatte den jord, der dækker pæren. Når jorden er udskiftet, skal du nu vand den nyplantede pære. Sørg for at du plads din pærer 2 til 4 inches fra hinanden for at give dem plads til at vokse. For en levende redegørelse, plante din tulipaner i klynger ved hjælp af forskellige farver.

Tips & advarsler

  • Plante løg i klynger for en dristigere erklæring.
  • Plant pærer før først falder frost.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com