Sådan bruges en Diode for Reverse spænding beskyttelse

November 13

Sådan bruges en Diode for Reverse spænding beskyttelse

Reverse spænding beskyttelse er en forudsætning for god elektrisk/elektronisk designteknikker. Alle høj kvalitet elektronik kommer med denne funktion, men mange low-end elektronik og elektroniske kit projekter har ikke omvendt spænding beskyttelse som en funktion. Reverse spænding beskyttelse, også kendt som reverse polaritet beskyttelse er nødvendig, fordi anvendelse af spændingen ved hjælp omvendt polaritet (bytte positivt til negative) kan ødelægge et stykke dyrt elektronisk gear på et splitsekund.

Tilføje reverse spænding beskyttelse til enhver enhed er nemlig simpel nemlig indlagde en silicium diode i det ene ben af batteri kredsløb. Dioder er envejs enheder og tillader kun aktuelle til at flyde i kredsløbet, når de er frem-partisk, når spændingen af den korrekte polaritet anvendes.

Instruktioner

•Plug i loddekolbe. Mens loddekolbe varme, adskilles den enhed, som du vil installere omvendt polaritet beskyttelse diode.

•Rengør hot loddekolbe tip ved at gnide det på den våde lodning svamp. Tin tip ved at anvende en tynd belægning af harpiks core lodde. En korrekt fortinnet tip vises en lyse sølvfarvede farve. Gør god loddeforbindelsers begynder med en korrekt fortinnet jern.

•Locate og unsolder rød, positive (+) batteri føre fra den trykte kredsløb. For at unsolder kundeemnet uden at beskadige bestyrelsen, skal du bruge en desoldering pumpe til at suge op lodde, så snart det bliver smeltet. Efter fjernelse af bly, anvende jern igen kort og bruge værktøjet spidst lodning for at sikre, at hullet i kobberbeklædte bestyrelsen er klar.

•Kontrollér en retvinklet bøje i den diode katode føre med nål næse tænger. Dette er den bly spændende slutningen af diode hvor det farvede bånd er placeret. Nogle dioder kan have en pil, der peger mod denne linje.

•Kom katoden føre gennem hullet i den trykte kredsløb fra komponent-side. Fastgør det til kobberbeklædte side med en lille perle af lodde. For at gøre en ordentlig lodde forbindelse, skal du anvende loddekolbe tip til den ene side af fælles, mens du rører colophonium core loddetin til anden siden. Varmen vil trække lodde helt omkring forbindelsen. En god loddetin fælles vises lyse sølv i farve. En dårlig loddetin fælles, vil omtales som en "koldt loddetin fælles," være kedelig grå. Koldt loddetin fælles vil betyde problemer, så igen lodde hvis nødvendigt.

•Trim katoden føre så it-projekter over lodde med 1/16-1/8 tomme.

•På komponent side af brættet, trim anode føre til ½-tommer i længden og lodde det til batteriets positive bly.

•Reassemble enheden og tilslutte batteriet.

Tips & advarsler

  • De kobber spor på en printplade kan adskille fra bestyrelsen hvis du anvender for meget varme så altid bruge lige nok varme til at få arbejdet gjort. Ved hjælp af en korrekt fortinnet loddekolbe er meget vigtigt, fordi en korrekt fortinnet jern leder varmen bedre end en beskidt. Altid rene og re tin lodning jern tip, så snart det begynder at synes en kedelig grå i farve.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com