Hvordan at transplantationen en overraskelse Lily

September 21

Overraskelse liljer er også kendt som opstandelse eller magiske liljer. De fik deres navn, fordi de blomstre fire eller fem dage efter deres blade visner. Bladene af en overraskelse lily vises i foråret, mens dens lyserøde eller hvide blomster emerge mid-for sent om sommeren. Overraskelse liljer er nemme at dyrke og deres løg er lette at omplante.

Instruktioner

Instruktioner

•Den bedste tidspunkt at omplante overraskelse liljer er faldet, ideelt fire uger før den første frost. Overraskelse Lilje løg kan også opbevares på et køligt, tørt sted i løbet af vinteren og transplanteret i det tidlige forår, cirka tre uger før den sidste frost. Vælg et websted, der har god dræning og vil modtage solskin på mindst seks timer om dagen. Forberede webstedet ved at grave et hul et par inches dyb, eller i det mindste to gange diameteren af pæren. Hvis omplantning mere end én lily, plante dem i en klynge 8 til 10 inches fra hinanden.

•Trim løv, der er visnet på pære du er omplantning, så grave pære op af jorden. Placer organisk materiale, såsom haven kompost i bunden af hullet. Placer pæren i hullet og tilføje jorden omkring pæren, indtil det er dækket og står sin egen. Hvis du omplantning mere end én pære, Sørg for hvert hul er den samme dybde. Transplantation pærer så hurtigt som muligt at holde dem fra udtørring.

•Kapacitet området omkring overraskelse lily. Afskåret enhver plantestilke, der dræbes af frost. Tilføje et lag af muld, kort før jorden fryser; blade eller hø gør god vinter barkflis. Fjern barkflis i foråret da skyder frem fra jorden.

Tips & advarsler

  • Åkander overraskelse i tørre perioder. Liljer er mere behagelig for øjet i en klynge, så ikke plante dem alt for langt fra hinanden eller i en række.
  • Overraskelse liljer kan ikke blomstre i det første år efter omplantning.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com