Hvordan man får revner ud i et fundament

September 22

Hvordan man får revner ud i et fundament

Hvis knæk i et fundament ikke er svær eller forårsager vand lækage, kan du kan reparere det selv. Revner er generelt synlige i kælderen. De kan være i gulvet eller væggen. Ignorere sådan fundament skader vil føre til større problemer, samt dyre reparationer, der skal udføres af fagfolk. At tage sig tid til at ordne det kan selv spare dig tid, penge og besvær i fremtiden.

Instruktioner

•Visit et konkret leverer business at få materialerne skal du lave fundament knæk. Kigge efter epoxy eller polyurethan skum, der kan blive injiceret i revnen.

•Rengør ud knæk så meget som muligt. Bruge en stålbørste til at rense ud affaldsmateriale og en shop vac at rydde det væk. Den renere knæk, den mere effektive bliver de injicerede skum i at reparere det.

•Inject epoxy eller polyurethan skum ned i revnen. Arbejde det ned i revnen for at sikre du dække hele længde og dybde med skum. Lade det helbrede flere minutter. Brug en efterbehandling værktøj til at tørre det glat.

Forstyr ikke repareret knæk, indtil skummet har fuldstændig helbredt. Denne gang vil afhænge af den type, du vælger. Følg producentens anvisninger omhyggeligt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com