Hvordan man vælger et elhegn oplader

September 23

Hvordan man vælger et elhegn oplader

Succes eller fiasko af et elhegn afhænger af dit valg af en ordentlig elhegn oplader. En underdimensioneret energizer oversætter til undslupne dyr og dårlig predator kontrol. En overmandet energizer kunne betyde skade eller øget risiko for brand. Du skal klart kender dine elektriske hegn mål, før du går på jagt efter en energizer. For eksempel, brug et elhegn, designet til at holde kaniner fra haven grøntsager for færre ledninger og en mindre magtfulde energizer end et hegn, der er konstrueret til at indeholde tyre.

Instruktioner

•Kontrollér en liste over dine hegnet specifikationer, herunder dens formål, højde og omtrentlige længde og hvilke dyrearter skal du hegnet skal indeholde eller udelades. Multiplicer antallet af tråde i dit elhegn til at bestemme den samlede wire længde; for eksempel hvis dit elhegn har fem ledninger og foranstaltninger 6 miles lang, derefter wire er længde 30 miles, ikke 6 miles.

•Vælg den mest passende strømkilde for dit elhegn. Stick med en AC plug-in hegnet energizer til en lang eller komplekse elektriske hegn system, der kører i nærheden af en stikkontakt. Vælge en batteridrevet energizer hvis hegnet ikke er i nærheden af en stald eller udhus med adgang til elektricitet. Gå med en mindre magtfulde soldrevne energizer for en kortere eller midlertidig elhegn, der har adgang til masser af sollys.

•Ignore kilometertal rating på mange ladere; i stedet tjekke joule rating, hvilket giver en mere nøjagtig måling af energizer's magt. Få en energizer, der giver mindst 1 joule magtens for hver 6 miles af wire, tyder på University of Minnesota kooperative forlængelse. Således, hvis dit elhegn har 30 miles af ladede ledninger, du skal bruge en energizer med mindst 5 joule af output.

•Narrow ned energizer valg baseret på impedans, energizer evne til at modstå energi lækage. Lav-impedans hegnsapparater har tendens til at arbejde bedst for tungere dyr og store husdyr som heste, kvæg og svin med fugtige jordbundsforhold. Wide-impedans hegnsapparater leverer et chok mere effektivt til lysere vægt, mere isolerede dyr som geder, får, hjorte og fjerkræ, ifølge "Hegn at arbejde" af Premier 1.

•Kontakt med mere end én hegnet energizer leverandører. Forklare din hegnet specifikationer og overveje leverandørens forslag og anbefalinger. I tvivlstilfælde, gå med en energizer, der har en mere grundig garanti, især en, der dækker lynnedslag skader, hvis du bor i en lyn-udsat område.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com