Er der sådan en ting som Blue Roses?

September 23

Er der sådan en ting som Blue Roses?

Forskere har forsøgt at skabe en sand, blå rose for mange år, men hidtil, har kun lavet roser med blålige nuancer. Der er ingen virkelig blå roser, men roser med lavendel toner synes ofte blå.

Gensplejsede blåt roser

I 2004, en kombineret indsats mellem australske og japanske forskere resulterede i en genetisk manipuleret lilla-farvede rose, der er en tæt blå, men denne rose er endnu at blive markedsført uden for Japan. Roser mangler blå genet, kendt som "delphinidin," så forskerne tilføjet genet fra en Stedmoderblomst. Virksomheden, Suntory, arbejder mod at skabe en rose med en himmelblå eller true-blue skygge.

Busk roser med blå undertoner

Den lactuella rose, "Rhapsody in Blue" har en dejlig blå nuance når kronblade alder og i svagt lys. Andre busk roser med blålige nuancer omfatter hybrid te roser, "Blue Moon," "Blå Parfum" og "Blue Nile."

Blålig klatreroser

Der er en "Blue Moon" klatring rose samt en busk. Andre klatreroser med blålig Toner omfatter "Blå engel" og "Blå pige." Mange lavendel eller lilla slyngplanter vil have blålig toner i visse lysforhold eller når rosen begynder at falme, men steg gartnere har endnu at se en ægte blå rose.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com