Instruktioner for Grommet toppen gardin paneler

September 24

Grommet toppen gardiner falder i yndefulde afrundede folder. Tilføj rigdommen af en smagfuld træ stang med korsblomster og alle elementer er på plads for et knudepunkt i et værelse. Denne type gardin fungerer lige godt med lutter eller medium vægt stof. Grommet toppen gardiner kan bruges alene eller over stejle gardiner eller persienner.

Måling

Installere draperier pæl efter eget valg. Fra toppen af gardiner pole foranstaltning for uanset den ønskede længde af det færdige gardin vil være. Tilføj 1 ½ inches til denne måling til at bestemme færdig længde. Gardiner hænge normalt til bunden af i vindueskarmen eller på gulvet.

Måle bredden af installerede draperier pole, ikke medregnet korsblomster. Formere denne måling af to for dobbelt fylde. Dividere dette tal med bredde af stof, der anvendes til at nå frem til antallet bredder kræves. Hvis planlægger at line gardiner gælder samme ligning.

Syning gardin paneler

For Uforet gardiner sy bredder af stof sammen og tryk på sømmene. Sømmene kan være færdig med en serger, hvis det ønskes. Fold side hems 1 ½ inches, fold igen og stitch. Fold bunden hem 4 inches, fold igen og stitch. Sy buckram til toppen af tæppet og fold ned til bagside, pinkode og tryk på.

For foret gardiner, skære foring 3 inches smallere end ansigt stof. Sy foret bredder sammen. Gøre dobbelt 2-tommer hems i bunden af foring stof. Placer foring ansigt ned paa overfladen af den ydre stof og sy sidesømmene. Trim foring øverst, hvis det er nødvendigt. Justere jakkens yderstof, hvilket gør siderne lige. Ansigt stof vil fold tilbage på foring side. Sy stiver (buckram) på den øverste kant af gardinet. Drej og tryk på.

Tyller

Brug altid et lige antal tyller. Bestemme afstanden mellem øskner ved at dividere den færdige bredde af tæppet med antallet af øskner anvendes. Divider dette tal med to at bestemme afstanden fra kanten af stoffet til midten af hver grommet. Markere gardin for det resterende antal tyller. Afstand af øskner fra toppen af gardinet bestemmes af størrelsen af ringen. Midten af store øskner vil blive markeret på 2¼ inches fra toppen af tæppet, medium øskner vil være 2 inches fra toppen. Størrelsen af øskner kræves bestemmes af diameter drapery pole. Store øskner passer pæle op til 1 3/8 inches i diameter og medium passer polakker, der er 13/16 tommer.

Center grommet hul punch på mærker på bagsiden af tæppet, placere en blok af træ under den forreste side af gardinet til at undgå skader på dit arbejdsoverflade. Slå hul punch med en hammer. Brug en boks kniv eller Exacto kniv til at skære en "X" i midten af cirklen, hul-punch er markeret. Brug lille saks til at trimme rundt i kanten af cirklen. Manicure saks arbejde stor for dette. Indsæt grommet stykke (fremspring side) gennem hullet på højre side af stoffet. På den forkerte side af stof sted ring grommet stykke med hvælvet side opad. Placere kort, runde del af værktøjet grommet på en solid overflade under ringen, brug værktøjet større grommet indsat gennem center åbning af ringen og slå med en hammer et par gange. Gentag, indtil alle øskner er på plads.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com