Sådan foretages fejlfinding af en tilstoppede køkkenvask

September 24

Funny hvordan du tager din køkkenvask for givet, når det fungerer korrekt. Og påpeger intet dette, bedre end når ting bliver tilstoppet. Det er så du indse, at køkkenvask får en masse brug, uanset om det opvask, skylle mad eller tygge op affald i skrald bortskaffelse. Og der er én ting om køkkenvask brug: det lugter dårligt i en fart, så får en træsko hurtigt er afgørende.

Instruktioner

•Plunge af afløb. Moderne huse har generelt to afløb, men kun én afløb faktisk går ned røret nedenfor. Mens én afløbet er en renovationsafgifter, er fokus nu på de vigtigste afløb. Tage din stemplet, Sørg for at du har en god tætning omkring afløbet og styrte. Når du har kastet det fem eller seks gange, skal du kontrollere, om stemplet har trukket noget. Hvis den har, er der stor sandsynlighed for at du har en enkel træsko i dit afløb. Dette kan blive varetaget af med nogle store-købte drain renere eller skummende rør slange.

•Kontroller din renovationsafgifter for en træsko. Kontroller, at du afmonterer bortskaffelse enhed før du gør dette for at undgå skade. Hvis du ser på bortskaffelse enhed ned under vasken, vil du bemærke en næsten lige rør, der løber fra bortskaffelse til de vigtigste afløb. Du skal afbryde leddene på begge ender af dette rør og fjerne den. Være sikker på du har en lille spand eller håndklæde under røret til fange eventuelt spild og spare dig selv fra en større oprydning. Oftentimes skrald bortskaffelse afløbsrør vil overløb og tilstoppe vil presse i den største afløbsrør, tilstopning begge afløb på et centralt punkt. Når du får stikket ud, bør du kunne fortælle, om der er en træsko ved at kigge i stik pipen.

•Snake røret. Gør dette kun efter du har tjekket det skrald bortskaffelse nedløbsrør. Chancerne er du ejer ikke en slange, men du kan normalt leje en på de fleste store hardware butikker som Home Depot og Lowe's. En slange vil faktisk køre en metal kabel gennem dit afløb i en cirkulær bevægelse, rydde op i røret og at fjerne enhver træsko, da det går.

Tips & advarsler

  • Altid starte med grundlæggende i kaster og store-købte drain cleaner før man går videre til mere desperate foranstaltninger.
  • Aldrig gøre noget omkring renovationsafgifter uden første afbryder elektriciteten.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com