Typer af Concord Grape sygdomme

September 24

Typer af Concord Grape sygdomme

Concord er en hybrid sort af fox drue vin (Vitis labrusca) og den fælles drue vin (Vitis vinifera). Denne amerikanske drue stammer sit navn fra Ephraim Bull, der i 1843 plantede de første Concord grape seed i Concord, Massachusetts. Klange har et bredt sortiment af anvendelser som spisedruer, druer og juice at lave druer. Mange typer af sygdomme besvære Concord druer; Desværre er der ingen resistente arter, ifølge Ohio State University.

Græsser

Concord druer har en moderat følsomhed over for meldug forårsaget af Erysiphe necator. Tegn omfatte en hvid, pulverformige stof, der dækker plantens blade og frugter sammen med brunlig steder optræder på de normalt grønne skud. Dunede meldug er en svampesygdom forårsaget af plante patogen Plasmopara viticola. Denne infektionssygdom infiltrerer plantevæv, resulterer i gul læsioner optræder på øverste drue blade og hvide fuzzy sporer langs undersiden af bladene. Dunede meldug fører til bladtab og uudviklede, misfarvede frugt. Concord har en lille svaghed til dunede meldug. Fjernelse af inficerede plantedele kombineret med fugal spray hjælper kontrol meldug sygdomme.

Rådner

Sort rot er en tidlig-sæson fugal sygdom forårsaget af plante patogen Guignardia bidwellii. Concord druer har en høj følsomhed over for sort rot. Symptomerne består af afrundede brun læsioner på bladene. På druer opstår misfarvning og shriveling sammen med små sorte frugtsætning organer optræder på udtørret frugt. Concord druer har en lille svaghed til botrytis flok rot. Botrytis flok rot er en svampesygdom, der er forårsaget af svampe parasit Gliocladium roseum. Denne grimme sygdom former tan til gråt behårede svampe, der dækker druer. Når smittet, bliver drue planter modtagelige for andre former for sygdomme.

Løv sygdomme

Concord druer har en høj følsomhed over for Phomopsis leaf spot, som er en svampesygdom, der er forårsaget af Phomopsis viticola. Phomopsis leaf spot påvirker plantens skud ved at danne elliptisk læsioner, der udvikler sorte skorper. Bladene udvikle lys grønne pletter, der skifter til sort med gule kanter. Frugt bliver befængt med lys brun til sort bumser, at visne druerne. Concord druer har en høj følsomhed over for Eutypa dieback. Eutypa dieback er en svampesygdom, der er forårsaget af Eutypa lata. Denne invaliderende sygdom stunts plantevækst, discolors blade, skaber faldt blomster og forårsager død til den ene side af vin. Symptomer vises normalt senest tre år efter infektionen sætter ind.

Cankers og Galls

Anthracnose er en svampesygdom, der er forårsaget af Elsinoe ampelina og til hvilke concord druer har en lav sårbarhed. Denne destruktive fordærve sygdommen angriber blade, skud og bær. Afrundede rust pletter med sprøde sort svamp udvikle på blade og skyde, skaber huller i dem. Druer udstille små afrundede røde pletter, at forstørre og synke indad, danner pink svampesporer. Crown gall er en bakteriel sygdom forårsaget af plante-patogen Agrobacterium tumefaciens, hvortil concord druer har en lav modtagelighed. Symptomerne omfatter hævede vækster på rødder og stængler. Denne sygdom afbryder strømmen af vand ind i planten og forårsager hæmmet vækst og misfarvning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com