Beton tag belægning til at fastsætte lækager

September 24

Beton tag belægning til at fastsætte lækager

Beton tag belægning kan bruges til at fastsætte lækager i tagene blandt andre problemer. Det koster effektivt og pålideligt, hvilket gør det til en fantastisk løsning til et fælles problem. Denne belægning kan købes i mange forskellige farver og være endda skræddersyet til dine specifikationer. Anvende denne belægning på et tag kan gøres med en person selv af sikkerhedsgrunde, det er altid bedre at have en hjælpende hånd. Altid tjekke vejret før gør et sådant arbejde. Vejret skal være tør med som lidt fugtighed som realistisk muligt for dit område.

Rengøring og reparation

Ren overfladen af taget. Det skal være fri for snavs, snavs, støv og forurenende stoffer. Bruge højtryksrenser og en stålbørste til at fjerne snavs, hvis nødvendigt. Skrabe væk enhver løs maling, hvis det er relevant. Lad taget tørre helt, før du anvender nogen belægning på taget.

Reparere eller udskifte enhver tag isolering eller andre dele af taget, som er våd og beskadiget. Fjerne alle damme af vand, der har udviklet og mekanisk Omstil alle damme, der holder mere end 1 tommer vand i to dage. Lave store huller med konkrete patches. Tillad tilstrækkelig tid til disse reparationer til tørre, før du bruger primeren eller andre belægninger.

Primer og sømme

Test taget for vedhæftning først før du anvender en fuld belægning af primer. Afhængigt af resultaterne, kan primer ikke være nødvendig. Hvis så, anvender en fuld lag primer på hele overfladen efter anvisningerne. Brug en blød rullende børste for at anvende selv streger starter i den ene ende af taget og arbejder mod anden enden. Sørg for ikke at fælde dig selv på et område i taget hvor du ikke kan stå uden at træde på primeren.

Bruge PolyScrim stof og Primelock limning primer til flash alle leddene, gennemføringer og brystværnet vægge. Påfør kun tynde lag af limning primer til sømmen og rulle 6 inches af stoffet over sømmen. Anvende en anden belægning over stoffet. Fjer nogle elastomere belægning på mindst 2 til 3 inches forbi stof kant.

Belægninger

Anvende den korrekte grundmaling af tag belægning som sagt på instruktionerne på etiketten. Afhængigt af luftfugtigheden, lad det tørre i mellem 8-12 timer. Bruge en cross-hatch teknik til at anvende top coat tag belægning. Læs vejledningen til specifikationer. Ikke gå over belægningen eller tillade noget på belægningen, indtil det er tørret helt.

Rydde op i området når du er færdig og bortskaffe beholdere efter hvor lokale er bestemmelser anført. Disse love har forskellige specifikationer afhængigt af bunden af belægningen, uanset om det er akryl, gummi, polyurethan eller andre typer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com