Hvornår kan du skære tilbage Boxwood for år?

September 24

Hvornår kan du skære tilbage Boxwood for år?

Boxwood buske er populære landskab planter for deres evne til at vokse i en bred vifte af jord. Gartnere bruger Buksbom til grænser og som modellen planter. For at opretholde en boxwood form og sundhed, ansætte gartnere årlige beskæring, som skal være på det rigtige tidspunkt af året for at forhindre, at det lider af vinteren skade.

Når at beskære

Boxwood buske er beskåret i foråret. Det er vigtigt at beskære på et tidspunkt, hvor busken kan producere nye vækst. Skære ned i efteråret tilskynder nye vækst, som kan bukke under for vinteren skader. Tre faktorer, der fungerer som undtagelser fra denne regel: sygdom, skader og udtynding nedskæringer. Syge dele af boxwood fjernes, så snart de synes, at holde anlægget sund og stoppe den udbredelse. Beskadigede Buksbom er skåret tilbage når skaden opstår, for at forhindre skadelige patogener ind sår.

Sygdomme

Buksbom er udsat for svampesygdomme forårsaget af macrophoma og volutella svampen sporerne. Buske inficeret med macrophoma svampesygdomme vise symptomer som blad misfarvning. Blade fra inficerede planter tur tan og er dækket i sort svampesporer. Volutella sygdom forårsager boxwood grene at vende fra orange til at tan. Generelt, Buksbom, der får lov til at producere tætte løv er de mest modtagelige for disse svampesygdomme. Gartnere skal skære inficerede områder ved hjælp af beskæring værktøjer, der er blevet steriliseret, for at forhindre spredning.

Skader

Skaden kan være forårsaget af plæneklippere, dyreliv, biler og barske vejrforhold. Ofte, blade beskadigede boxwood buske har revet grene og takkede efter at have oplevet skader. Revet grene oprette en forstuen for sygdomme og insekter ind. For at forhindre yderligere sundhedsproblemer, skære gartnere beskadigede områder tilbage til sund passiv voksende grene. 45 graders nedskæringer at fjerne hele grene forhindrer vand ophobning på stubbe, som tilskynder svampesygdom infektion.

Udtynding nedskæringer

Tyndere nedskæringer afviger fra regelmæssig beskæring nedskæringer, fordi gartnere tager mindre off busk. Når gartnere tynde ud deres Buksbom, fjerne de 6 - til 7-tommer lange grene, der kan være voksende udenfor området plantning. Derudover gartnere tynde eller skære grene vokser indad eller mod jorden. Årlig beskæring giver mulighed for gartnere at fjerne så meget som 50 procent uden at dræbe boxwood. At forhindre forårsager skade, gartnere skal vente på den sidste frost for årlig beskæring.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com