Sådan Care & opretholde en Belladonna Lily

September 25

Sådan Care & opretholde en Belladonna Lily

Belladonna lily er også kendt som Amaryllis belladonna. Planten stammer fra Sydafrika og kræver en semi-tropiske klima til at trives. Anlægget fjedre fra en stor pære og vokser længe, strop-lignende blade og en kæmpe prangende blomst. Blomsten er trompet formede i pink eller hvid båret på en grønlig-purple stængel. Der kan være op til 12 blomstrer per stængel og hver blomst viser sit ansigt i retning mod solen. Bladene ankommer ikke indtil efter planten er gjort dækfrøede og dø tilbage når anlægget bliver hvilende. I kølige klimaer skal anlægget bringes indendørs, når temperaturen falder under 50 grader.

Instruktioner

•Plant belladonna lily i en gryde i alle, men de hotteste zoner. Gøre en blanding af 2 dele tørv, 2 dele lerjord og 1 del sand til dræning. Bland en håndfuld af benmel for en 1/2-gallon-størrelse pot.

•Opret en dukkert i den jord, der dækker tre fjerdedele af pære og forlade halsen ud af jorden. Kompakt jorden omkring pære og vand helt. Du vil ikke vand igen indtil pæren spirer. Anbring gryden i et varmt område.

•Fertilize belladonna lily når løv vises. Bruge en velafbalanceret flydende gødning fortyndet i vand til kunstvanding. Følg instruktionerne pakke for det præcise beløb. Vand to gange om ugen indtil blomstring er færdig og derefter reducere til en gang om ugen for løv. Når løvet dør tilbage, suspendere vanding helt.

•Prune ud af de gamle blomst bestande, når de er færdige. Du kan skære dem i bunden af anlægget. Forlade alle bladene indtil de gule, som de er ved at samle energi til at gemme i pæren til næste sæson.

•Skabe planten indendørs når temperaturerne begynder at falde. Når løvet er væk, grave ud pære og lad det tørre på disken for en dag. Pak det ind i mos og gemme det i en papirpose i en placering, der er cirka 48 grader Fahrenheit. Genplante det i slutningen af vinteren til tidlige forår.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com