Hvordan kan jeg fortælle om min aubergine er klar til at vælge?

March 17

Hvordan kan jeg fortælle om min aubergine er klar til at vælge?

Efter at have ventet flere måneder, du endelig mærke din aubergine bærer frugt og du kan ikke vente med at høste planten. Det ville være en skam at høste planten på det forkerte tidspunkt og ende op med frugt, som du ikke kan spise. Aubergine, som er overmoden er bitter smag og kødet er hård. Da aubergine vil kun bære tre til seks store frugt pr. høst, er det vigtigt at skære frugten fra anlægget, når de er unge.

Instruktioner

•Measure længden af aubergine. Standard aubergine sorter bør være mellem 4 til 5 inches lang, eller lidt større end din hånd, når de er klar til høst.

•Look på huden af aubergine frugt. Huden skal være blank og glat. Kedelig hud er et tegn på at aubergine overmodne.

•Tryk på bolden af din tommelfinger fast ind i siden af aubergine frugt, slip derefter din tommelfinger. Hvis huden af aubergine ikke foråret tilbage når tommelfingeren er frigivet, er frugten moden.

•Count antallet af dage er vokset aubergine. Mange aubergine sorter kræver mellem 75 og 90 dage til at bære modne frugter.

•Klippe en aubergine frugter fra plante med 1 tomme af stænglen stadig er knyttet til det med et par af havearbejde sakse; ikke trække frugt fra anlægget. Sørg for at bære et par havehandsker; anlægget har skarpe torne. Skær aubergine i halve at kigge inde. Frøene er knap synlige i en moden aubergine. Hvis frøene er sort, er aubergine overmoden.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com