Patio blok landskabspleje idéer

September 26

Patio blokke er i struktur ligner sikringsanlæg pavers og konkrete mursten, men tyndere og dermed billigere. Den standard størrelse af en gårdhave blok er 1 tomme tyk, 1 fods kvadrat. Blokke kommer i en bred vifte af farver og former og deres tekstur er nogenlunde ens til de konkrete bygning blokke bruges i fundamentet. Patio blokke også komme i en udsat samlede overflade. Disse er almindeligt anvendt til deres attraktive udseende. Landskabspleje ideer til ved hjælp af patio blokke omfatter oprettelse af hurtig gårdhave overflader, gangbroer og faux flise ved hjælp af forskellige farvede blokke.

Brolægger Look asfaltbelægning overflade

Det er nemt at oprette en brolægger-look gårdhave overflade ved hjælp af patio blokke uden besværet af prepping jorden eller cement hælde. Brug flade 16 tommer af 16 tommer gårdhave blok og tryk dem direkte ind i plænen eller snavs overflade og få en øjeblikkelig realistisk naturlige sten look gårdhave overflade. Brug de blokke, der kommer med bunden grabber tænderne, der hjælper til at holde blokkene fra skiftende.

Gangbroer

Det er meget nemt at oprette attraktive gangbro pavers ved hjælp af patio blokke. Du skal først fjerne den gamle gangbro, hvis du har en og rydde området for enhver vegetation. Måle og markere gangbro med stakes og streng til at estimere hvor mange blokke du skal bruge. Nu niveau jorden godt og Tilføj 2 til 3 inches af sand, da dette vil kompakt bedre og holde gårdhave blokke mere sikkert på plads. Når æglæggende blokke bare lægge dem forsigtigt og ikke skubbe dem ud i sandet. Dette vil skabe en selv og flad overflade.

Faux flise

Bruge konkrete gårdhave blokke i nært beslægtede farver, som i toner af enten grå eller brune og bryde dem i tilfældig størrelse mindre stykker med en hammer. Blokkene kan også være faldet på en sten til at bryde ind i mindre stykker. Brug disse stykker til at oprette en faux effekt overflade til gangstier, terrasser, indkørsler og underholdningsområder. Hvis du vil oprette en dyrere ser den samme konstruktion kan metode bruges med sandsten, skifer eller andre reelle stenblokke.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com