Sådan bruges en Terminal blok

September 27

Sådan bruges en Terminal blok

En terminal blok er designet til at modtage og Tilslut ledninger i en central beliggenhed. Et almindeligt anvendte terminal blok type findes i husholdningsapparater som brændeovne og tørretumblere. Klemrækker, eller ledninger blokke, i større apparater justeres hot, neutral og formalet stikkene behov til fastgørelse af en netledning. Andre terminal blok applikationer findes i elektriske breaker paneler, elektroniske kredsløb og 12-volt automotive og marine systemer. Automotive, elektroniske og elektriske klemmerække ledninger er designet til at gøre forbindelser nemt.

Instruktioner

•Sæt en netledning til den elektriske terminal blok i et større apparat. Fjern skruen terminaler på apparatet terminal blok applikationer med en kærv skruetrækker. Placer stik Spar eller ringe fra passende farvet power cord ledninger på terminalerne. Tilslut de røde og sorte ledninger til de ydre terminaler på række tre. Slut den hvide ledning til byens terminal og Tilslut den grønne ledning til jorden terminal på kroppen under byens terminal. Tilspænd alle skrue-terminaler fast.

•Tilslut elektriske ledninger til en elektrisk terminal blok i en breaker panel. Breaker panel blokke er strimler af skrue terminaler på jorden bus bar og neutral bus bar. Jorden ledninger i husstandens elektriske kabler er nøgne kobbertråde. Strimmel 1/2 tomme af hvide isolering fra 12 eller 14 gauge neutrale ledninger med bidetang. Løsne en terminal skrue med en kærv skruetrækker på jorden bus bar holder de nøgne kobber og grønne isolerede ledninger, eller på den neutrale bus bar med alle de hvide ledninger. Indsæt den nøgne eller afisolerede wiren ende i et slot på den passende blok og stramme skruen fast.

•Sæt forskellige elektroniske terminal blok applikationer til printkort. Klip eller dias elektroniske klemmerække typer på DIN-skinner. Lodde PCB klemrækker til trykte kredsløb med en loddekolbe. Skub urenset ledninger i isolering forskydning terminal klemmer på klemmerække typer med sådanne forbindelser. Fratage andre små gauge elektroniske ledninger med wire strippere. Tilslut ledningerne ved åbning af foråret terminal klemmer med en pen og indsætte dem i spænding klemmer, eller ved at skubbe dem ind i klemmer sikret ved skrue terminaler og stramme skruerne med en lille stjerneskruetrækker.

•Plug sikringer i en 12-volt terminal blok eller fuse blok for at beskytte automotive og marine kredsløb fra stigninger. En 12-volt terminal blok type har lille slot sockets for at modtage mini sikringer. Tilslut den varme ledning fra en 12-volt apparat til terminalklemmerne for en lunte, der bærer en passende amp belastning og sæt en mini sikring med denne amp rating ind i stikket.

Tips & advarsler

  • Elektriske ledninger af enhver type skal udføres korrekt, at undgå at beskadige kredsløb og apparater, og også at undgå personskade. Anlæg på elektriske, elektroniske og 12-volt applikationer kræver uddannelse og erfaring. Ikke eksperimentere med klemmerække ledninger.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com