Hvordan til at dræbe havtorn

September 27

Hvordan til at dræbe havtorn

Havtorn er en nordlige europæiske busk, der er meget aggressiv. Det er i stand til at overtage landskaber og dræbe andre vegetation i en kort periode. Heldigvis er der flere måder at slippe af med denne generende plante. Starter tidligt giver din bedste mulighed for at løse problemet, da umodne buckthorns kan fjernes ved håndkraft. Større buckthorns, på den anden side kan kræve brug af større udstyr og herbicid.

Instruktioner

At fjerne små havtorn planter

•Pour vand på jorden omkring små havtorn planter, der er mindre end 2 inches i diameter. Våd jord er mere løs end tør jord og vil gøre det lettere for dig at trække de planter ud.

•Træk planter ud med dine hænder, hvis det er ikke større end 3/8 tommer høj. Rodsystemer af buckthorns denne størrelse vil være meget lille og let fjernes fra jorden.

•Anvend en ukrudtsplante skruenøgle til at fjerne buckthorns større end 3/8 tommer høj. En ukrudtsplante skruenøgle er en hånd-enhed, der vil grave til bunden af rodsystemet og fjerne hele anlægget. Ved hjælp af et værktøj for en havtorn er denne størrelse nødvendig for at sikre hele Rodsystemet er fjernet. (Noget tilovers kan spire til en anden fuldvoksen plante.)

At fjerne store havtorn planter

•Klippe havtorn i bunden med en sav, hvis det er mere end 2 inches i diameter.

•Spray toppen af stub med professional-styrke herbicid indtil stumpen er helt dækket. Du kan finde professional-styrke herbicider på de fleste hjem forbedring butikker. Kontroller, at du kun spray stumpen og ikke den omgivende jord, da de fleste herbicider er non-selektive og vil dræbe de fleste vegetation de kommer i kontakt med. Stå ikke direkte over stumpen når sprøjtning herbicid, for at undgå at indånde dampene.

•Dæk stub med mørk-farvet plast (såsom en sort Papirkurv taske eller en plastik tarp) at forhindre, at sollyset skinner på anlægget.

•Return til stumpen efter en uge at se hvis nogen nye grene fremspiring. Hvis ja, spray med flere herbicid og dække igen. Det kan tage to til tre anvendelser af ukrudtsmidlet til helt dræbe havtorn, da det er en meget solid plante. Dette udmønter sig i en 2-til-3-ugers projekt.

Tips & advarsler

  • Det er ikke nødvendigt at fjerne stumpen, når havtorn stopper spiring.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com