Hvordan til at bore låsen døråbninger

September 29

Hvordan til at bore låsen døråbninger

Dørlåse er den primære kilde til sikkerhed i de fleste hjem. Korrekt installation er afgørende for at få mest muligt ud af dine låse. Mest udvendig døre vil have to lås åbninger. Den lavere hul vil huse knob med en aflåselig angriber bolt, mens den øverste hul vil huse en deadbolt afløse. Ud over at bore huller i døren, du også nødt til at bore huller i jamb at acceptere angriberen og deadbolt afløse bolte. Måling for korrekt placering og ved hjælp af de korrekte bit er nøglen til en vellykket lås installation.

Instruktioner

•Find skabelonen og instruktioner, der fulgte med hardwaren knop og deadbolt. Læs hele sekvensen før begyndelsen. Forstå processen vil hjælpe dig med at vide, hvorfor du tager hvert trin.

•Measure op fra gulvet til højden på håndtaget. Dørhåndtag er typisk centreret på 30 inches. Gøre en mark på at højden på kanten af døren. Bruge en hurtig pladsen til at overføre mark ind over for døren. Brug skabelonen, der fulgte med dørhåndtag til at markere backset eller center, knop hul. Markere stedet på dørens ansigt.

•Installer en 2 ¾-tommer hul så i Boremaskinen. Placer spidsen af den centrering smule på mark til midten af knop hul. Start øvelsen og anvende mindre pres for at holde bit fra at gå på tværs af ansigtet af døren. Opretholde konstant pres, som hulsav engagerer og skærer gennem døren. For at undgå opsplitning, gør ikke kraft hullet så gennem bagsiden.

•Kontrollér en mark i samme højde i midten af kanten af døren. Installere en 7/8-inch pagaj eller spade smule i boret. Placer spidsen af lidt på mærket og bore et hul ind i kanten af døren. Fortsætte boring indtil bit skærer igennem i dørhåndtag åbning.

•Mark dør 6 inches over midten af knop åbning og Gentag boring processen, skære en 2 ¾-tomme hul i døren og et 7/8-inch hul gennem kanten af døren.

• Luk døren jamb og mark midterlinien af hvert hul på knop side jamb. Overføre linjer til indersiden ansigt af sidekarmen med et kvadrat og lave en mark på hver af de to linjer halvvejs mellem jamb kant og dørstopperens. Bore et hul 5/8 tommer dyb med 7/8-inch spade smule på hver mark.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com