Tennessee blomst identifikation

September 29

Tennessee blomst identifikation

Staten Tennessee er hjemsted for en række smukke blomster, hvoraf mange gør duftende og attraktivt tilføjelser til en have. Hvis du bor i Tennessee og ønsker at dyrke blomster i en have eller andre steder, sikre læring om hvilke planter vokser godt i native jordbunden bedre succes.

Størrelse

Blomster, der vokser godt i Tennessee er tilgængelige i en række størrelser. Valg af små og store blomstrer vil give en have en afbalanceret kig. Medium-size blomstrer omfatter Solhat (Echinacea purpurea), som er en runde-formet medlem af solsikke familien. Blomstens stilk vokser op til 5 fod høje. Mindre indfødte Tennessee blomster som vilde geranium, en plante med små lilla blomster på en stilk, der vokser til omkring 24 inches, er attraktive haven tilføjelser så godt.

Typer

Hvis du leder efter en blomst, som vil fremvise farve i efteråret eller vinteren, er stedmoderblomster ideelle valg for deres dyb lilla, rød, gul og lyse hvide blomstrer. Gule coneflowers, også kaldet black-eyed Susans, vokse godt i Tennessee, også, og blomstre i løbet af sommermånederne, tilføjer et stænk af gul til haven.

Vand og sollys

Forstå, hvilke planter vil udvikle korrekt for jordbundsforholdene i området af Tennessee du live. Solur Lupin behøver enorme mængder af vand men kræver fuld sollys og sandet jord. Ageratums foretrækker halvskygge og er korte, kompakte planter, der vokser i tør jord.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com