Landskabspleje ideer til Tennessee

September 30

Landskabspleje ideer til Tennessee

Tennessee i USA hårdførhed zoner 6 og 7, tilbyder en vifte af muligheder, landskab. Planter hjemmehørende i staten er velegnet til hjemmet haven. Hortensia, azalea, rød knop træer og kornel vokser især godt i øverste Cumberland bjergområde. Dyrke et par farverige arter vil tilføje visuelle interesse for din landskab.

Pyntegræsser

Hårdføre pyntegræsser er nemme at vedligeholde og tilføje dramatiske visuelle interesse for landskabet. Græsser vokser let i fattige jorder, der ikke nærer mindre hårdføre planter. Bruges til at definere have grænser eller plantet som en kulisse til farverige enårige, er pyntegræsser tilgængelige i en vifte af farver, højder og teksturer. Mest pyntegræsser er flerårig og tilføje året rundt interesse for Tennessee sommerhus haver og urbane landskaber.

Native busket skæg græs eller Andropogon glomeratus, er en fremragende prydplanter græs anvendes til screening og erosion kontrol. Hop siv eller Carex Sneglebælg, er en urteagtige flerårig plante, der dør tilbage i vinter og vender tilbage hvert forår. Hop omkranser er attraktiv da plantet i store dynger.

Træer

Træerne skal plantes i efteråret. Unge træer har svært ved at tage fat i Tennessees varme somre. Plantning i efteråret, når træer vil drage fordel af lys vinter regnen, fremmer kraftige vækst og giver mulighed for rødder at blive fast etableret. For at lette dyrkning og vedligeholdelse, Vælg træer der er hjemmehørende i Tennessee. Bald cypress, eller almindelig Sumpcypres, sorte kirsebær eller Glansbladet Hæg,

sort eg, eller Quercus velutina, og sort pil eller Salix nigra, vokse godt i vådområde en områder.

Buske

Oakleaf hortensia eller hydrangea quercifolia, som er hjemmehørende i Tennessee, er almindeligt anvendt som en prydplante busk. Plantet interessant figur, diminutiv størrelse og lav vedligeholdelseskrav, præsenterer Oakleaf hortensia imponerende falder løv i nuancer af lilla og rød. Sommerblomster præsentere som store hvide klynger, der er attraktive for bier og fugle.

Jordbær bush eller Euonymus americana, en anden hårdfør busk indfødte til Tennessee, er ofte plantet i områder af tætte skygge. I tætte grønne blade og lyse frugter giver visuel interesse. Anlægget, som når en højde på 3 til 8 fod, formerer sig let og er nem at vedligeholde.

Blomster

Rød solhat, eller Echinacea purpurea, Virginia bluebells, eller Mertensia virginica, vilde columbine, eller Aquilegia canadensis, og vilde geranium eller Geranium maculatum, er planter hjemmehørende i Tennessee, der er nemme at dyrke og er ofte indbygget i landskaberne.

Bunddække

Blå vilde indigo eller Baptisia australis, præsenterer deep-lilla blomster på tætte planter. Den blå vilde indigo foretrækker fuld sol og fugtig jord. Det er fremragende dækning for stejl flodbredder og vådområde områder med erosion. Hjemmehørende i Tennessee, blå vilde indigo kræver lidt vedligeholdelse og giver levesteder for fugle og dyreliv.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com