Hvad kan jeg bruge til polske marmor?

September 30

Hvad kan jeg bruge til polske marmor?

Marmor er en type af sten almindeligt anvendt i boliger. Det er ofte brugt til køkken og badeværelse bordplader og gulve. En marmor overflade kan dog lidt sart. Det rengøres og poleret forsigtigt for at sikre finish ikke er beskadiget. At vide, hvordan man polere marmor og hvilke produkter du bruger vil hjælpe med at holde det ser skinnende og nye.

Vand

Let spray bordplader med vand. Aftør overfladen forsigtigt med en semsgarvet klud, som vil fjerne vandet, som det bringer tilbage den marmor glans. Bruge en mikrofibermoppe og vand til polske marmorgulve.

Hjem afhjælpe

Bruger du sandsynligvis allerede har i dit hjem til polske marmor-produkter. Én metode medfører benytter en chamois og en blanding af 3 tbsps. bagepulver og 1 kvart vand til at tørre ned marmor overfladen. Når marmor tørrer, skyl med rent vand og tør igen med en vaskeskind. Knust kridt også polerer marmor. Dyp en fugtig vaskeskind med knust kridt og tørre marmor overfladen grundigt. Skyl med rent vand og tør grundigt. Disse metoder er fint til bordplader, men kan kræve alt for meget arbejde til marmor gulve.

Kommercielle produkter

Kommercielle produkter til polering marmor er også tilgængelige. Disse bruges i hånden på marmor bordplader eller med en maskine på marmorgulve. Kontakt din marmor producent at finde ud af hvilket produkt det anbefaler. Det kan være mere økonomisk at have en kommerciel marmor sealer anvendes på dine gulve eller bordplader til at sikre den skinnende finish vil vare i flere år.

Ting at undgå

Det er meget vigtigt at aldrig, nogensinde bruge barske kemikalier på marmor. Selv almindelige rengøringsmidler, såsom eddike, kan gøre omfattende skade på finish. Syrer i disse produkter kan spise løs på marmor i meget kort tid, efterlader den med en attraktiv udseende. Også, rydde op nogen mad spild på marmor, der så hurtigt som muligt. Alkohol i vine og syrer i juice, sodavand og nogle grøntsager kan skade en marmor overfladen hvis ikke renset hurtigt. Duppes ethvert spild forsigtigt ikke at gnide dem dybere ind i marmor overflade. Fjerne pletter med en kommerciel marmor renere eller bagepulver og vand-blanding.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com