En myre angreb på orkideer

October 1

En myre angreb på orkideer

Det er sørgeligt når din smukke orkidé plante har en linje af myrer kravler op på stilk. Myrer er ikke velkommen indendørs på generelle principper. De forvolde smertefulde bid og høste menneskers fødevarer. På orkideer skade ikke de planterne selv. Men de er ofte et tegn på andre insekt skadedyrsangreb, som kan skade orkidé planter. Myrer er nogle gange nødvendigt at orkideer. Microtis parviflora har små ubetydelige blomster, men rigelige søde nektar at tiltrække myrer, som bestøver blomsterne.

Myrer og Honeydew

Der er mere end 12.000 slags myrer på verdensplan. Mange af dem har et gensidigt gavnlige forhold til insekter såsom bladlus, skjoldlus og mealybugs der sutter plante sap og udskille en sød honningdug, som myrer kan lide at spise. Disse sugende insekter kan svække, stunt eller skæmmer orkidé planter. Myrerne beskytter og tendens til deres honningdug producenter. Som et resultat, skadedyr insekter kan øge i overflod og spredes fra plante til plante af ant ledsagere. Myrer kan blive aggressive i forsvaret deres kilde til slik.

Kilde af myrer

Myrer lever i en fælles reden, normalt i jord. Arbejdstager myrer gå ud fra reden at finde mad, lægge en duft spor, når de er vellykkede. Andre arbejdstagere Følg stien til maden. Ant reden behøver ikke at være tæt på maden. Hvis en arbejdstager myre kravler gennem en lille revne eller revne og finder honningdug producenter på din orkidé plante, vil andre arbejdstagere følge. Undertiden flytter myrerne i orkidé-potning mix når orkideer er flyttet uden for et stykke tid. Disse myrer er på udkig efter strukturelle elementer til at støtte deres reden, og nogle slags myrer foretrækker slags åben, veldrænet substrat orchid potning mix giver.

Honeydew producenter

Bladlus er små insekter, 1/16 til 1/8 tomme lang. De samles i grupper på bud plantevækst som nye skud, blomsterstilke og blomsterknopper. Voksne er vingede, men unge fugle kan ikke flyve. De kan være grøn, gul eller lyserød. Honeydew vises i slutningen af maven.

Mealybugs bevæge ikke sig meget. De er koncentreret i beskyttede dele af planten som blad folder og undersiden af bladene. Mealybugs er dækket med hvide voksagtig filamenter, der ser melet eller cottony.

Skjoldlus flytte rundt kun i crawler fase, når de er meget unge. Når de lægger sig med deres mouthparts til anlægget, de blive sat og vokse en hård skala på toppen af deres organer. Alle disse sugende insekter kan bære plante patogener som virus fra plante til plante.

Kontrol

Den bedste kontrol for en ant infestation orkideer er at fjerne de insekter, hvorfra de tager honningdug. For lille skadedyrsangreb, fjerne bladlus, mealybugs og skjoldlus fysisk med bomuld svaberprøver dyppet i denatureret alkohol eller et mildt rengøringsmiddel blandet med vand. For alvorlige angreb, bruge insekticid sæbe eller en allround insekticid. William Cullina, "Forståelse orkideer," rådgiver ved hjælp af en systemisk insekticid for mealybugs på rødderne af orkideer. For myrer, der er indlejret i en rode medium, sætte på handsker, tag planten tilbage uden for, unpot det og fjerne den potning medium. Vaske af rødder, plante og pot, så repot orkidé bruger friske orkidé mix.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com