Hvordan man kan anvende sikker kombination

October 1

Hvordan man kan anvende sikker kombination

Kombination pengeskabe, er enten mekanisk eller elektronisk, en afprøvede og sande metode til at beskytte dine ejendele. Dog vil sikkert holde dig samt medmindre du kender adgangskoden, og du kan sætte det korrekt. Heldigvis, med en lille smule af praksis, du kan nemt få adgang til din sikker indvendige rum med den korrekt adgangskode. Men det er bedst ikke for at sætte noget i sikker indtil du er tilfreds kan du komme til den.

Instruktioner

•Kontroller din sikker kombination for at sikre, at den er korrekt. Hvis du ikke har angivet en ny kombination, så kig i din sikker Brugermanual til at se hvad den base kombination til din sikker er at være sikker på det er korrekte.

•Undersøg værktøjet kombination. Kombination pengeskabe vil have enten et tastatur, hvor du punch i antallet af kombinationen eller en kombination dial, der forvandler.

•Tag i kombinationen. En elektronisk værdiboks, trykke på knapperne i den rigtige rækkefølge indtil den fuld kombination er angivet. For en kombination dial, dreje skiven flere gange til at klare det og begynde det på nul. Drej skiven med uret, derefter mod uret, stop ved hvert nummer i kombinationen, indtil du har lagt alle numre i.

•Drej håndtag for sikker og trække døren åben. Når sikkert er blevet åbnet sted uanset hvad du ønsker at holde sikkert inde og lukke døren igen. Check døren for at sikre sikker er låst og vil ikke åbne igen uden kombination bliver sat igen.

Tips & advarsler

  • Altid læse din manual. Selvom lignende, har hver kombination sikker unikke egenskaber, som du som ejer bør vide om.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com