Hvordan til at dræbe Formosan termitter

October 2

Rapporteringskrav oprindeligt fra Asien og findes hovedsageligt i det sydlige USA, Formosan termitter er nogle af de farligste insekter i eller omkring dit hjem. Disse termitter er transporteret med flytning af jord, tømmer, trækasser og andre træprodukter, og angribe et areal af sværmer og parring. Ifølge Alabama Cooperative Extension System, kan en ældre koloni indeholder mellem en og 10 millioner termitter. Fjerne disse skadedyr, hurtigt og effektivt er afgørende for at beskytte dit hjem og familie.

Instruktioner

•Look for tegn på skadedyrsangreb. Da Formosan termitter er underjordiske, indtaste de almindelige boliger i områder, der direkte kontakt med jord, som revner, leddene og huller til afløb. Kontrollere disse områder for termitter eller tegn på deres tilstedeværelse, såsom tunneler fører til træværk. Når de er etableret i et område inden for hjemmet, der indeholder fugtigt træ, behøver Termit ikke en direkte linje til ydersiden. Check nær træ inventar og Belysningsinstallationer for termite belægning.

Kortindgangsdør en professionel skadedyrsbekæmpelse kontrol operatør hvis du finde nogen tegn på Formosan termitter i dit hjem. Operatøren vil bekræfte et angreb og tage de passende skridt til at fjerne termitter. Har den professionelle behandler jorden omkring dit hjem med flydende termiticide til at forhindre termitter fra at få adgang til dit hjem. Dræbe alle af termitter i dit hjem vil ikke være effektiv, hvis flere kan komme ind gennem jorden.

•Request angrebet at pest control professional foretage en farvereaktion hvis termitter har allerede dit hjem. Du kan også bruge termite lokkemad og fælder; termitter inden for dit hjem vil foder fra den forgiftede agn og sprede det til andre insekter, hjælpe med at fjerne kolonien. Dette vil kræve en vis type af agn til at dræbe Formosan termitter specifikt; Sørg for at tjekke med din pest control professional at de rette kemikalier anvendes.

Tips & advarsler

  • Termit angreb skal altid behandles af professionel skadedyrsbekæmpelse controllere, der har adgang til ordentlig kemikalier og metoder til forebyggelse. Hvis du bor et område, der har en historie af Formosan termite skadedyrsangreb, kontrakt en pest control professional til at inspicere dit hjem mindst en gang om året. Formosan termitter swarm oftest i slutningen af foråret eller forsommeren. Har dit hjem kontrolleres regelmæssigt og behandles om nødvendigt er den bedste måde at beskytte dit hjem. For at forhindre termite angreb i dit hjem, fjerne områder i hvilke træ kommer i direkte kontakt med jord. Ekstra isolering i disse områder vil bidrage til at forhindre termitter fra at komme ind.
  • Gasning vil kun dræbe de in-home kolonier, der allerede har bygget op; Det forhindrer ikke effektivt termite invasion. Du skal have jorden omkring dit hjem, der er behandlet med termiticide at forhindre angreb af Formosan termitter.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com