Hvordan at spare på energiforbruget med en tørresnor

October 2

Hvordan at spare på energiforbruget med en tørresnor

Tørretumbler tørretumbler tegner sig for en betydelig del af en husstand energiforbrug, ofte så meget som seks procent eller mere. Hvis du forsøger at spare energi, om at hjælpe miljøet eller at spare penge eller begge dele, der er helt gode alternativer. Den mest oplagte af disse er en tørresnor. Hængende en belastning af tøj ikke tage meget længere tid end lastning og losning dem fra tørretumbleren, det sparer energi og det er ofte bedre til dit tøj. Du kan også nyde usædvanligt frisk duftende tøjvask.

Instruktioner

•Træk tøj lige fra vaskemaskine i kurv til at tage uden for.

•Peg dem op. Folk har forskellige meninger om den ideelle måde at pløk tøj, men en grundlæggende regel er ikke at bruge en pløkkerne hvor du ville tankerne lille pind mærker. Dette kan betyde gummistropper nogle tøj op og ned.

•Tag tøj inde når de er tørre eller Hvornår regn truer, medmindre din tørresnor er beskyttet. Hvis de ikke er helt tørre, hænge dem op på en indendørs tørrestativ i op til 24 timer.

Tips & advarsler

  • Overvej at installere en trisse system i dit køkken eller tøjvask værelse hvis vejret tvinger dig ofte tørre tøj inde. En trisse system tager tøj ud af din måde og er mindre påtrængende end tørring stativer.
  • Ikke hænge brogede tøj i fuld solskin, medmindre du vil have dem til at falme. Direkte sollys kan have en blegende effekt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com