Sådan transplantation Coneflowers

March 18

Coneflowers Botanisk kendt som Echinacea purpurea, er flerårige blomster med en busk, der vokser vane at smide lilla grafitmine blomstrer med en særskilt lodne kegle i midten af blomsten, der ligner et lille pindsvin. Brugt i århundreder af indfødte amerikanere som medicin, er det stadig en populær homøopatisk middel mod mange lidelser herunder forkølelse og mave lidelser. Solhat trives i fuld sol og konsekvent fugtig, men ikke våd jord og er meget følsomme over for tørke. Kornblomst frøene kan sås i efteråret eller foråret og modne jordstængler bør opdelt og genplantes mens hvilende i efterår eller tidlig vinter.

Instruktioner

•Till og churn jord til at lufte og løsne det. Fjern eventuelle ukrudt, gamle rødder og sten. Tilføje organisk materiale og nogle sand hvis jorden er tunge i ler og bland jævnt. Vand forsigtigt når du er færdig så jorden er fugtig men ikke sjaskvåd.

•SOW solhat frø på godt dyrkede jorden og dække over frø med en 1/4-tomme af jord. Hvis såning i en større wildflower meadow stil eller for en høst felt, kastede 4-7 pounds af frø for hver en halv hektar jord. Vand i forsigtigt men godt.

•Transplant planter eller modne planter fra gryder i rede jorden ved at grave et hul så dybt som pot og ca 2-inches bredere. Glide planten ud af potten og sted i hullet, back-påfyldning jord at omgive rodklumpen samtidig opretholde en konsekvent samme jord niveau omkring stilken. Tryk på ned omkring roden bolden med din hule hånd til kompakt nogen luftlommer og vand i brønden.

•Divide ældre solhat jordstængler til formularen ny enkelte planter ved at grave op den sovende rhizom og skære det i tre eller fem mindre stykker hver med en krone. Plante rhizom stykker krone op, mindst 2 inches under fugtig jord. Transplantation til nye udendørs placering eller vinteren i potter i drivhuset. Vær sikker på ikke at lade jordstængler tørre ud efter opskæring, da dette vil skade deres chancer for succes.

Tips & advarsler

  • Solhat kan ikke lide konkurrence i haven, så sørg for at luge godt og konsekvent omkring planterne for at sikre maksimal ydeevne og bloom.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com